Ο Κεν Λόουτς θα γυρίσει σποτ για τη Σοσιαλιστική Συμμαχία του Λονδίνου
Το σκηνοθέτη Κεν Λόουτς επιστράτευσε η Σοσιαλιστική Συμμαχία του Λονδίνου για τη δημιουργία ενός πεντάλεπτου σποτ που θα προβληθεί στη διάρκεια της βρετανικής προεκλογικής περιόδου.
38
Το σκηνοθέτη Κεν Λόουτς επιστράτευσε η Σοσιαλιστική Συμμαχία του Λονδίνου για τη δημιουργία ενός πεντάλεπτου σποτ που θα προβληθεί στη διάρκεια της βρετανικής προεκλογικής περιόδου.
Ο Βρετανός σκηνοθέτης είναι υποστηρικτής της Σοσιαλιστικής Συμμαχίας του Λονδίνου, η οποία δημιουργήθηκε από κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και υποστηρίχτηκε και από ένα τμήμα των Εργατικών, με σκοπό την εκλογή του Κεν Λίβινγκστον στις δημοτικές εκλογές του 2000. Τώρα η Σοσιαλιστική Συμμαχία θα δοκιμάσει την τύχη της και στις επερχόμενες γενικές εκλογές.
Ο δημιουργός των «Γη και Ελευθερία», «Βροχή από Πέτρες», Ladybird – Ladybird, «Το τραγούδι της Κάρλα» και πολλών άλλων ταινιών, συμφώνησε να γυρίσει ένα πεντάλεπτο φιλμάκι, το οποίο θα προβληθεί πριν από τις βρετανικές εκλογές. Σύμφωνα με το BBC, θα εστιάζει στις αποτυχίες της κυβέρνησης των Εργατικών, όπως αυτές κρίνονται από τη Σοσιαλιστική Συμμαχία.
Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους Βρετανούς σκηνοθέτες με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Συμμαχίας δήλωσε για τον Κεν Λόουτς: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Κεν αποφάσισε να κάνει ένα σποτ για μας. Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα του αποτελέσματος.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στο κέντρο της Αθήνας
- «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυθεντικότητα» λέει η Ντακότα Τζόνσον περίπου γυμνή
- Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον θάνατο της εκπαιδευτικού – Οι αναφορές για bullying, τι λέει ο σύντροφός της
- Να «αγκαλιάσει» την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει ο Ολυμπιακός στο Παρίσι
- Ο Τσίπρας κρατά δυνάμεις εν μέσω πολέμου – Ξεκάθαρες οι διαχωριστικές γραμμές από Μητσοτάκη
- Προκρίθηκαν στους «16» του Indian Wells Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς



