Τα έργα της Μαρίας Μαρκοπούλου φιλοξενεί νεοϋορκέζικη γκαλερί
Την έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Μαρκοπούλου με τίτλο Escaping... («Δραπετεύοντας...») θα φιλοξενήσει η γκαλερί της Νέας Υόρκης Μονσερά από τις 27 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.
38
Την έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Μαρκοπούλου με τίτλο Escaping… («Δραπετεύοντας…») θα φιλοξενήσει η γκαλερί της Νέας Υόρκης Μονσερά από τις 27 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.
Η Μαρία Μαρκοπούλου τα τελευταία πέντε χρόνια παρουσιάζει πειραματικά έργα με συνεκτικό χαρακτήρα που βασίζονται στην αντίληψη των πραγμάτων διά των αισθήσεων. Η προσπάθειά της να κινηθεί πέρα από την αισθητική της διακόσμησης και να αποκτήσει προσωπικό στιλ επιβεβαιώνεται στην τελευταία της έκθεση.
Τα νέα έργα της Μαρίας Μαρκοπούλου συνδέουν ετερόκλητα στοιχεία διαφόρων καλλιτεχνικών ρευμάτων. Καταφέρνει και «παντρεύει» τεχνικές του κολάζ, την ποπ αρτ, τεχνικές της φωτογραφίας και του μοντάζ. Τα έργα της μπορεί κανείς να τα δει μέσα από το δικτυακό τόπο www.artmarkopoulos.com.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)


