43

Παρουσία τόσο του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη όσο και προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό, επιστημονικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου η επίσημη πρεμιέρα του έργου του Τένεσι Ουίλιαμς «Καμίνο Ρεάλ» από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Το έργο, που αποτελεί την τελευταία για τη χειμερινή περίοδο παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής, παρουσιάζεται σε μετάφραση, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Ασπας Τομπούλη, τα σκηνικά είναι του Σίμου Καραφύλλη, τα κοστούμια της Χριστίνας Μπάρλοου – Παπούλια, οι χορογραφίες της Βάλιας Παπαχρήστου, η μουσική των Δημήτρη Ιατρόπουλου και Νίκου Βίττη, η μουσική διδασκαλία της Μελίνας Παιονίδου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου.


Την πρεμιέρα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι: Κώστας Γείτονας, Γιώργος Κατσιφάρας, Νέλλη Αγγελίδου, Βέρα Ζαβιτσιάνου, Βούλα Ζουμπουλάκη, Ιάκωβος Ψαρράς, Σούλα Αθανασιάδου, Ελένη Ανουσάκη, Μαρία Καρρά, Μάριος Φραγκούλης, Δημήτρης Κοντομηνάς, Σταύρος Μιχαλιάρας, Στέλιος Παναγόπουλος, Έλλη Στάη, Μαριάννα Λάτση και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Νίκος Κούρκουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ