
Με Μπάγερ την Τετάρτη ο Ηρακλής στη Suproleague
Με αέρα από τη νίκη του επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και με στόχο να επανέλθει στις νίκες και στη Suproleague, έπειτα από τη συντριβή του στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Πίλσεν, ο Ηρακλής υποδέχεται την Τετάρτη (19:00) τη γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της α φάσης.
63
Με αέρα από τη νίκη του επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και με στόχο να επανέλθει στις νίκες και στη Suproleague, έπειτα από τη συντριβή του στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Πίλσεν, ο Ηρακλής υποδέχεται την Τετάρτη (19:00) τη γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της α φάσης.
Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της α φάσης, ο Ηρακλής εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι της τετράδας του ομίλου του, η οποία θα του δώσει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ.
«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν, ακόμη και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Γιαν Ελιάου» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο τεχνικός του Ηρακλή, Ηλίας Αρμένης.
«Ειδάλλως» προσέθεσε «θα εξαρτόμαστε και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα».
Ο Ηρακλής ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τη γαλλική Ορτέζ, η οποία υπερτερεί έως τώρα στη μεταξύ τους ισοβαθμία, αλλά την τελευταία αγωνιστική αναμετρώνται στο Ιβανόφειο.
Παρά τη νίκη του Ηρακλή στο Λεβερκούζεν, ο Αρμένης δεν έκρυψε πως ο αγώνας της Τετάρτης εγκυμονεί κινδύνους, γιατί οι Γερμανοί διανύουν περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης.
«Με τη νίκη της έναντι της Ορτέζ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέδειξε ότι παλεύει για να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ. Έχει παίκτες που σουτάρουν καλά και βασίζεται στην περιφέρεια. Πιστεύω πως ο αγώνας θα κριθεί από την άμυνα που θα παίξουμε» κατέληξε ο Ηλίας Αρμένης.
Το πρόγραμμα του Β ομίλου
Τετάρτη 27/2
Ηρακλής – Μπάγερ Λεβερκούζεν
Πέμπτη 28/2
Κρκα – Πλάνια
Σκαβολίνι Πέζαρο – Οστάνδη
Παρτιζάν Βελιγραδίου – Εφές Πίλσεν
Πο Ορτέζ – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η βαθμολογία
(σε 15 αγώνες)
1. Μακάμπι Τελ Αβίβ 12-3 27
2. Εφές Πίλσεν 11-4 26
3. Παρτιζάν Βελιγραδίου 10-5 25
4. Πο Ορτέζ 8-7 23
5. Ηρακλής 8-7 23
6. Σκαβολίνι Πέζαρο 7-8 22
7. Οστάνδη 7-8 22
8. Μπάγερ Λεβερκούζεν 5-10 20
9. Κρκα 5-10 20
10. Πλάνια 2-13 17
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χατζηβασιλείου: Ελέγχομαι για αδίκημα που δεν διαπράχθηκε – Επανέρχεται περσινή υπόθεση χωρίς νέα στοιχεία
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- «Εσύ τη σκότωσες» – Δαίμονες, εξάρτηση και μια θηλιά – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μέσα από τα ημερολόγια του
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- Artemis II: Η ανθρωπότητα από την αθέατη πλευρά της Σελήνης – Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)







