Μηνύει σύλλογο ανδρών του Τeatre del Liceu
Η διάσημη Καταλανή σοπράνο Μονσερά Καμπαγέ κατέθεσε μήνυση εναντίον ενός συλλόγου με μέλη μόνο άνδρες, ο οποίος εδρεύει στο Τeatre del Liceu της Βαρκελώνης, επειδή δεν επιτρέπει να εισχωρήσουν στους κόλπους του οι ενδιαφερόμενες γυναίκες.
69
Η διάσημη Καταλανή σοπράνο Μονσερά Καμπαγέ κατέθεσε μήνυση εναντίον ενός συλλόγου με μέλη μόνο άνδρες, ο οποίος εδρεύει στο Τeatre del Liceu της Βαρκελώνης, επειδή δεν επιτρέπει να εισχωρήσουν στους κόλπους του οι ενδιαφερόμενες γυναίκες.
Ο κύκλος αυτός, με πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα, απαγορεύει ρητά την ιδιότητα του μέλους σε γυναίκες. Η Καμπαγέ κατέθεσε μήνυση αντιδρώντας σε αυτή την τακτική. Ο σύλλογος έχει ιδρυθεί το 1847, τιτλοφορείται El Circulo Del Liceo και περιλαμβάνει μερικούς από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους άνδρες της Βαρκελώνης.
Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται να τεθεί υπό ψηφοφορία η επιθυμία της Καμπαγέ να εισχωρήσει στον κύκλο, στην έδρα του οποίου η καλλιτέχνιδα έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές, δίνοντας μερικές από τις πιο πετυχημένες εμφανίσεις της και κάνοντας πολύ συχνά πρόβες για τις παραστάσεις της, οι οποίες ξεπερνούν τις 100 τα τελευταία 30 χρόνια. Μάλιστα, προσέφερε το ποσό των 40.000 στερλινών (περίπου 21,8 εκατ. δραχμές) για τη συντήρηση και τη βελτίωση των εσωτερικών χώρων της όπερας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης
- Παράλιο Άστρος: Λιμενικός παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα – Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο
- Η πρώτη backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Κάμπινγκ»
- Σενεγάλη: 115.000 ευρώ σε κάθε παίκτη και ένα οικόπεδο 1,5 στρέμμα στους νικητές του Κόπα Άφρικα!
- ΕΟ ΚΚΕ: Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων είναι που βάζουν τα εμπόδια στη Mercosur



