Μοby, Μέισι Γκρέι, Σέριλ Κρόου «ζωντανοί» στην απονομή των φετινών βραβείων
Μεγαλώνει η λίστα των καλλιτεχνών που πρόκειται να τραγουδήσουν ζωντανά στη φετινή 43η τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Staples Center του Χόλιγουντ στις 21 Φεβρουαρίου.
0
Μεγαλώνει η λίστα των καλλιτεχνών που πρόκειται να τραγουδήσουν ζωντανά στη φετινή 43η τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Staples Center του Χόλιγουντ στις 21 Φεβρουαρίου.
Πέρα από τη Μαντόνα και το γκρουπ των U2, στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων -η οποία συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από τους μουσικόφιλους- πρόκειται να τραγουδήσουν οι Μoby, Μέισι Γκρέι, Destinys Child, Σέριλ Κρόου μαζί με τους NSync και την Κριστίνα Αγκιλέρα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξάλλου, αναμένεται η κοινή εμφάνιση του Έλτον Τζον με τον Έμινεμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα «σενάρια» για μεταγραφικό κόλπο της Λίβερπουλ
- Στη ζωή τρως χαστούκια, το θέμα είναι να σηκωθείς: Η Μελίνα Κανά για τη μουσική, τις δυσκολίες και την επιστροφή
- Καταγγελία στην Ολομέλεια για Βορίδη – Εγγραφο του Βάρρα από το 2020 δείχνει πως γνώριζε την εκτόξευση του εθνικού αποθέματος
- Γιατί ο Τζόκοβιτς «έδωσε» τον Τσιτσιπά: «Μου είπε θα το τακτοποιήσει, αλλά…»
- Ιωάννινα: 29χρονος παρίστανε τον μοναχό και ζητούσε χρήματα από πιστούς – Είχε και εξοπλισμό αστυνομικού
- Τροχαία: Υπό την επήρεια αλκοόλ εντοπίστηκαν 252 οδηγοί στην Αττική – 8 συλλήψεις



