«To πιο νοσταλγικό πάρτι της ζωής μας» στην πλατεία Αριστοτέλους
«Το πιο νοσταλγικό πάρτι της ζωής μας» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τσικνοπέμπτη (15/2), με τη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και τραγουδιστών. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους.
45
«Το πιο νοσταλγικό πάρτι της ζωής μας» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τσικνοπέμπτη (15/2), με τη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και τραγουδιστών. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους.
Οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει και οι απαραίτητες ηχητικές και φωτιστικές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες του πάρτι τοποθετούνται στην πλατεία Αριστοτέλους, από την παραλία έως την οδό Τσιμισκή.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι ο Κώστας Τουρνάς με το συγκρότημά του, η Πωλίνα, οι Idols, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, οι Charms με τον Τέρη Ιερεμία, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Λάκης Τζορντανέλι, ο Johnny Vavouras & The Candillacs και οι 2002GR.
Σπέσιαλ γκεστ σταρ θα είναι ο «θείος Νώντας», κατά κόσμον Δημήτρης Πουλικάκος με το συγκρότημά του, και ο Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ), οι οποίοι θα δώσουν μια διαφορετική ροκ νότα στο πάρτι.
Τέλος, θα εμφανιστούν δύο γκρουπ που άφησαν εποχή στη Θεσσαλονίκη κατά τη δεκαετία 1965 – 75, οι «Βόρειοι» και οι Up-Tight, που συγκροτούνται και πάλι ειδικά για τη διοργάνωση αυτή. Θα συμμετάσχουν επίσης οι Buena Vista και ο Γιώργος Γάκης με τους Trouble Makers. Το πρόγραμμα της βραδιάς, το οποίο θα αρχίσει στις 8 μ.μ., θα παρουσιάσει ο Ντίνος Κωστόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Αχαΐα: Πήγε να κόψει ξύλα στο δάσος, τραυματίστηκε με το τσεκούρι του και ξεψύχησε αβοήθητος
- Lindt: Οι χρήστες των GLP-1 προτιμούν την premium σοκολάτα
- Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο (pic)
- Έτσι γλίτωσα από τους serial killers Ίαν Μπρέιντι και Μάιρα Χάιντλεϊ – Η σοκαριστική αποκάλυψη του κιθαρίστα των Buzzcocks Στιβ Ντιγκλ
- Κυβερνοαπειλές: Πώς η ΑΙ δυσκολεύει την ταυτοποίηση επιθέσεων
- Από τον Κόναν τον Βάρβαρο στον Κυνηγό: Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει στις ρίζες του και στη δεκαετία του ’80



