63

Με τρία τέρματα στα έντεκα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέφυγε την παγίδα και επικράτησε της άσημης Φαμαλισάου εκτός έδρας με 3-1. Προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου βρίσκονταν από το βράδυ της Κυριακής η Πόρτο, η Μποαβίστα και η Μαρίτιμο.

Η Φαμαλισάου ήταν η ομάδα – έκπληξη του Κυπέλλου Πορτογαλίας, καθώς αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, όπου κατέχει την έκτη θέση της βαθμολογίας έπειτα από είκοσι αγώνες.


Επιβεβαίωσε τον τίτλο της όταν άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Χίλντερ και κράτησε ανέπαφη την εστία της σχεδόν έως το 80στό λεπτό.


Στο 81ο, ειδικότερα, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας απάντησε με τον Ακόστα ισοφαρίζοντας σε 1-1, τέρμα το οποίο φαίνεται πως λύγισε τους γηπεδούχους. Ο Σπέχαρ πέτυχε το 1-2 μόλις τρία λεπτά αργότερα και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σφράγισε τη νίκη – πρόκριση της Σπόρτινγκ, πετυχαίνοντας το τρίτο της γκολ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ