
Καμία αλλαγή στο Champions League και στο Κύπελλο UEFA
Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής τόσο του Champions League όσο και του Κυπέλλου UEFA, ύστερα από απόφαση των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών συλλόγων.
66
Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής τόσο του Champions League όσο και του Κυπέλλου UEFA, ύστερα από απόφαση των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών συλλόγων.
Η πλειονότητα των συλλόγων απέρριψε πρόταση των Γερμανών, οι οποίοι ζητούσαν μεταξύ άλλων τη μείωση των ομάδων του Champions League από 32 σε 24 ή ακόμα και τη μη διεξαγωγή της δεύτερης φάσης των ομίλων. Όμως, οι εκπρόσωποι των συλλόγων της νότιας Ευρώπης εξέφρασαν την αντίθεσή τους και πέτυχαν τη διατήρηση του υπάρχοντος τρόπου διεξαγωγής.
Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο UEFA, υπήρξε η πρόταση της διεξαγωγής του με τη μορφή ομίλων και της κατάργησης των αγώνων εντός – εκτός έδρας. Ούτε, όμως, αυτή η πρόταση εγκρίθηκε από τους εκπροσώπους 71 συλλόγων της Ευρώπης, οι οποίοι συναντήθηκαν στη Νιόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
- Σπύρος Μαρκεζίνης: Το ανάρμοστο αστείο με τα «κλοπιμαία»
- Γαλλία: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συζητηθεί εκ νέου η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ, λόγω της κατάστασης στον Λίβανο
- «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου» – Το πολιτικό θρίλερ όπως το έζησαν Ρέντφορντ και Χόφμαν


