45

Διατεθειμένος να αποχαιρετίσει διά παντός το σινεμά δήλωσε ο Όλιβερ Στόουν σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Premiere. O διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης εξομολογήθηκε μάλιστα ότι σκέφτεται να γυρίσει ένα αποχαιρετιστήριο φιλμ, στο οποίο θα μιλά έξω από τα δόντια, χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες.

«Αισθάνομαι ότι βαδίζω προς τη δύση μου» εξομολογήθηκε ο 54χρονος Στόουν. Όπως αναφέρει η Καθημερινή την Κυριακή, ο Στόουν είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια στο Μπέβερλι Χιλς με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών και της οδήγησης σε κατάσταση μέθης.


«Οι ταινίες με κουράζουν και με φθείρουν. Κάθε φορά είναι σαν να μου παίρνουν ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι με τον κινηματογράφο σε όλη μου τη ζωή» αιτιολόγησε την απόφασή του ο διάσημος σκηνοθέτης, ο οποίος έχει βραβευτεί δύο φορές με Όσκαρ για τις ταινίες του Platoon και «Γεννημένος την 4η Ιουλίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ