Η «Παναγία των Παρισίων» από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας
Η «Παναγία των Παρισίων», το γνωστό αριστούργημα του Βικτόρ Ουγκό, είναι η φετινή υπερπαραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Βέροιας, που δίνει την πρεμιέρα της το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου στο Χώρο Τεχνών.
43
Η «Παναγία των Παρισίων», το γνωστό αριστούργημα του Βικτόρ Ουγκό, είναι η φετινή υπερπαραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Βέροιας, που δίνει την πρεμιέρα της το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου στο Χώρο Τεχνών.
Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Γιάννη Καραχισαρίδη, τα σκηνικά του Αντώνη Στεφανόπουλου, τα κουστούμια της Σοφίας Μπαντουβάκη, οι χορογραφίες της Αγγελικής Πατσέλη, τα τραγούδια του Κώστα Μπραβάκη, ενώ η μεταφραστική επιμέλεια ανήκει στην Ελένη Μερκενίδου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Νίκος Δαδινόπουλος, Χρήστος Κάλοου, Αντώνης Μπαμπούνης, Βιβή Νικοπούλου, Σπύρος Δρόσος, Πόπη Ψαλτίδου, Χρήστος Ασλανίδης, Σοφία Γιαννιώτη, Ελένη Βουμβάκη, Νικολέτα Φιλόσογλου, Ελισάβετ Πιπερίδου, Λάζαρος Μπίντσης και Λάζαρος Χιονίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση





