45

Μία μεγάλη συναυλία στην πλατεία Συντάγματος διοργανώνουν 430 οικολογικές μη κυβερνητικές οργανώσεις, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους για την αναθεώρηση των άρθρων 24 και 105 του Συντάγματος, που αφορούν σε θέματα περιβάλλοντος. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 19:00 με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών.

Οι οικολογικές οργανώσεις ζητούν να μην αναθεωρηθούν τα συγκεκριμένα άρθρα, καθώς θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει τις δασικές εκτάσεις και γενικότερα το περιβάλλον της χώρας μας προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.


Όπως αναφέρει το Έθνος την Τετάρτη, στη συναυλία θα λάβουν μέρος ο Θάνος Μικρούτσικος, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Μελίνα Κανά, ο Χρήστος Θηβαίος, το συγκρότημα Active Member κ.ά.


Οι διοργανωτές ζητούν τη συμπαράσταση του κοινού και το καλούν να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ