Aνοιξε χθες, Πέμπτη, τις πύλες της η μεγάλη έκθεση «Λαϊκή Τέχνη 2001», η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό μέγαρο του ΟΛΠ στον Πειραιά. Το ετήσιο «ραντεβού» των βιοτεχνών λαϊκής τέχνης αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 5.000 επισκέπτες και εμπόρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε ένα χώρο, ο οποίος καλύπτει περίπου 10.000τ.μ., περισσότεροι από 300 κατασκευαστές και χειροτέχνες ειδών λαϊκής τέχνης εκθέτουν τις τελευταίες τους δημιουργίες, που περιλαμβάνουν εικόνες, κεραμεικά, μινιατούρες, υφαντά, κοσμήματα κ.ά. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 14
Ιανουαρίου.
Aνοιξε χθες, Πέμπτη, τις πύλες της η μεγάλη έκθεση «Λαϊκή Τέχνη 2001», η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό μέγαρο του ΟΛΠ στον Πειραιά. Το ετήσιο «ραντεβού» των βιοτεχνών λαϊκής τέχνης αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 5.000 επισκέπτες και εμπόρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε ένα χώρο, ο οποίος καλύπτει περίπου 10.000τ.μ., περισσότεροι από 300 κατασκευαστές και χειροτέχνες ειδών λαϊκής τέχνης εκθέτουν τις τελευταίες τους δημιουργίες, που περιλαμβάνουν εικόνες, κεραμεικά, μινιατούρες, υφαντά, κοσμήματα κ.ά. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας