66

«Είναι ευχάριστο και θετικό το ποδαρικό με νίκη που κάναμε στην καινούργια χρονιά» είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το 2-1 επί του Εθνικού Αστέρα. «Ανεβήκαμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε πάντα μέσα στους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, γεγονός που θεωρώ πολύ σημαντικό» συμπλήρωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με την έναρξη του αγώνα, όμως είχαμε και αρκετά προβλήματα, τα οποία καλύψαμε στην επανάληψη, όταν ο Τετράτζε γύρισε στην άμυνα. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει γρηγορότερα το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Έτσι κινδυνεύσαμε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Εθνικός Αστέρας μείωσε σε 2-1» τόνισε ο Μπάγεβιτς, προσθέτοντας ότι δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα για τους ποδοσφαιριστές το να αγωνίζονται σε άδειο γήπεδο.


Από την άλλη πλευρά, ο Σπύρος Λιβαθηνός είπε ότι η ομάδα του άργησε να πετύχει το γκολ που της έδωσε ελπίδες να μπει ξανά στο παιχνίδι. «Αν ερχόταν νωρίτερα, έστω κατά λίγα λεπτά, ίσως να πετυχαίναμε κάτι καλύτερο. Πάντως, δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, γιατί πιέσαμε επιθετικά. Δυστυχώς, ήταν καθοριστικά τα γκολ, που δεχτήκαμε στην αρχή κάθε ημιχρόνου» τόνισε ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ