«Μικρό και αβέβαιο το μέλλον μου» δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός Ντάντλεϊ Μουρ
Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και μουσικός Ντάντλεϊ Μουρ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου του καναλιού BBC, Omnibus, το οποίο παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Dudley Moore: After the Laughter. Στο σόου ο Μουρ δήλωσε ότι το μέλλον του είναι μικρό και αβέβαιο, αναφερόμενος στη θανατηφόρα σπάνια εγκεφαλοπάθεια από την οποία πάσχει εδώ και αρκετόν καιρό.
69
Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και μουσικός Ντάντλεϊ Μουρ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου του καναλιού BBC, Omnibus, το οποίο παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Dudley Moore: After the Laughter. Στο σόου ο Μουρ δήλωσε ότι το μέλλον του είναι μικρό και αβέβαιο, αναφερόμενος στη θανατηφόρα σπάνια εγκεφαλοπάθεια από την οποία πάσχει εδώ και αρκετόν καιρό.
Η ασθένεια του 65χρονου ηθοποιού επιβαρύνει την κίνηση των ματιών του καθώς και κάποιες πνευματικές λειτουργίες. «Είναι πολύ μυστήριος ο τρόπος που η αρρώστια καταβάλλει τον ανθρώπινο οργανισμό. Πάντα διερωτώμαι: γιατί αυτή η σπάνια αρρώστια να χτυπήσει εμένα; Δεν μπορώ να ηρεμήσω, επειδή ξέρω ότι θα πεθάνω από αυτό. Νιώθω θυμωμένος γιατί σιγά – σιγά αποδυναμώνομαι και αδυνατώ» δήλωσε.
Εξάλλου, το ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκε στο σόου αναφέρεται στη μεγάλη αγάπη του ηθοποιού για τη μουσική, και στην ενασχόλησή του με αυτήν από τα πρώτα του βήματα, με τον Αλαν Μπένετ, τον Τζόναθαν Μίλερ και τον Πίτερ Κουκ.
Ο Ντάντλεϊ Μουρ ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός και σόουμαν στις αρχές της δεκαετίας του 60. Έγινε αρχικά γνωστός στον κινηματογράφο με την ταινία «Δέκα» του Μπλέικ Έντουαρντς το 1979, ενώ μεγάλη του επιτυχία υπήρξε το «Αρθουρ», το 1982, για το οποίο κέρδισε μία υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ απαιτεί υποταγή από τις εταιρείες ΑΙ – Εκβιάζει για νέα εργαλεία πολέμου
- «Δολοφόνοι, εσείς είστε το νέο Άουσβιτς» του Θανάση Τριαρίδη, στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
- Στο Alithia Forum της κυβέρνησης η δημοσκοπική Marc που ελέγχεται για εικονικά τιμολόγια αξίας χιλιάδων ευρώ
- Βουλγαρία: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές
- «Ρελάνς» επιδιώκει ο Ανδρουλάκης απέναντι στο Μαξίμου- Στο «κάδρο» υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ
- Looksmaxxing: Πως επηρεάζει τους άνδρες το νέο trend στα social media;
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων λόγω Μέσης Ανατολής
- Επλήγη πλοίο στα στενά του Ορμούζ – «Την πιο σφοδρή επίθεση» κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε το Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442