
Εμείς γλιστρούσαμε όταν οι Ολλανδοί… χόρευαν
Σαν να μην έφτανε η ήττα με 3-0 από την Αϊντχόβεν, ήλθε και η ταλαιπωρία στο ταξίδι της επιστροφής για να βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Μια... Οδύσσεια πέρασαν οι Θεσσαλονικείς μέχρι να φτάσουν στη συμπρωτεύουσα, καθώς δεν πρόλαβαν την τελευταία βραδινή πτήση από το Αϊντχόβεν και αναγκάστηκαν να μεταβούν στο Ρότερνταμ, από όπου «πέταξαν» για τη Θεσσαλονίκη έπειτα από αναμονή περίπου δύο ωρών.
66
Σαν να μην έφτανε η ήττα με 3-0 από την Αϊντχόβεν, ήλθε και η ταλαιπωρία στο ταξίδι της επιστροφής για να βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Μια… Οδύσσεια πέρασαν οι Θεσσαλονικείς μέχρι να φτάσουν στη συμπρωτεύουσα, καθώς δεν πρόλαβαν την τελευταία βραδινή πτήση από το Αϊντχόβεν και αναγκάστηκαν να μεταβούν στο Ρότερνταμ, από όπου «πέταξαν» για τη Θεσσαλονίκη έπειτα από αναμονή περίπου δύο ωρών.
Ύστερα από τέτοια περιπέτεια, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη όρεξη για δηλώσεις και έτσι το χρέος προς τα ΜΜΕ ανέλαβε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Επηρεαστήκαμε από τις κακές καιρικές συνθήκες, που ευνόησαν την αντίπαλό μας και παράλληλα δημιούργησαν πολλά προβλήματα στη δική μου ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μου γλιστρούσαν και έπεφταν στο βρεγμένο τερέν, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Αϊντχόβεν… χόρευαν στη βροχή» τόνισε ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» μόλις έφτασε η αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
«Δεν φταίνε οι απουσίες που είχαμε, για την απόδοσή μας. Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα εδώ και αρκετόν καιρό, δεν μπορούμε να… κλαιγόμαστε συνέχεια για αυτά. Με τους παίκτες που έχουμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας» τόνισε ο Ελληνοσέρβος τεχνικός, που παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον περιορισμένες ελπίδες πρόκρισης.
«Δεν καταφέραμε να πετύχουμε στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ, που θα μας έβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» προσέθεσε ο Μπάγεβιτς.
Εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησαν την Παρασκευή τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής κατηγορίας. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10.000 έως 3.000 δραχμές. Το απόγευμα της Παρασκευής, εξάλλου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προπόνησε τους Τετράτζε, Κατσαμπή, Χασιώτη, Εγκωμίτη, Μπορμπόκη και Τοχούρογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]





