
Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα μεγάλης κλάσης, αλλά η Λίβερπουλ δεν τον φοβάται
Διαβασμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ζεράρ Ουγιέ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση της αγγλικής ομάδας εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για την τρίτη φάση του Κυπέλλου UEFA. Ο Γάλλος τεχνικός χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ομάδα μεγάλης κλάσης, η οποία έμεινε από ατυχία έξω από το Champions League.
57
Διαβασμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ζεράρ Ουγιέ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση της αγγλικής ομάδας εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για την τρίτη φάση του Κυπέλλου UEFA. Ο Γάλλος τεχνικός χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ομάδα μεγάλης κλάσης, η οποία έμεινε από ατυχία έξω από το Champions League.
«Η κλήρωση και για τις δύο ομάδες ήταν πολύ δύσκολη. Τον Ολυμπιακό τον γνωρίζουμε πολύ καλά από τους αγώνες του στο Champions League. Είναι ομάδα μεγάλης κλάσης, όπως και η Λίβερπουλ, γι αυτό δεν έχουμε κανένα λόγο να τον φοβηθούμε» σημείωσε ο τεχνικός των «κόκκινων».
Ο Ζεράρ Ουγιέ υπογράμμισε ότι Λίβερπουλ και Ολυμπιακός μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ως ομάδες, αφού έχουν πολλούς ξένους παίκτες. «Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί απέναντί μας θα είναι μια πολύ καλή ομάδα» προσέθεσε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας.
Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στην άμυνα, ο Ουγιέ έδειξε να μην ανησυχεί επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι την Τετάρτη αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Στιβ Στόντον. «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αμυντικά προβλήματα, αλλά καταβάλλουμε σοβαρή προσπάθεια ώστε να τα αντιμετωπίσουμε, και μπορώ να πω ότι σημειώνουμε πρόοδο μέρα με τη μέρα» τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.
Δεν θα μπορούσε βέβαια ο Ζεράρ Ουγιέ να μη σχολιάσει και την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Old Trafford σημειώνοντας: «Η Μάντσεστερ σημείωσε δύο γκολ στο τέλος του αγώνα για να κερδίσει τη δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας, αφού αγωνιζόμαστε με τους Πρωταθλητές. Θα πρέπει να δούμε το παιχνίδι αυτό ως μια μεγάλη ευκαιρία. Είμαστε έτοιμοι και σε θέμα τακτικής και αγωνιστικά. Είμαστε μια νέα ομάδα που ψάχνει για εμπειρίες στην Ευρώπη, και το ματς με τον Ολυμπιακό μάς προσφέρει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα» κατέληξε ο Ζεράρ Ουγιέ.
Όουεν: Ξέρουμε τι μας περιμένει
Το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ, ο Βρετανός διεθνής επιθετικός Μάικλ Όουεν, έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δηλώνοντας: «Έχουμε δει αρκετές φορές τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση στα παιχνίδια που έδωσε στο Champions League. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας, και επίσης ξέρουμε την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί του στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι η νίκη με ένα γκολ δεν θα πρέπει να μας αφήσει ευχαριστημένους.»
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ποιον προτιμά για παρτενέρ του στην επίθεση της Λίβερπουλ μεταξύ Χέσκεϊ και Φάουλερ, ο Όουεν -αφού έπλεξε το εγκώμιο και των δύο- κατέληξε: «Δεν με νοιάζει ποιος θα παίξει, αρκεί να αγωνιστώ εγώ…»
Ν.Γ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





