
Ήττες για τις ελληνικές ομάδες στο Κύπελλο Ρονκέτι Ο Αστέρας έχασε 68-65 από την Καρμίλ και
Με το... αριστερό μπήκαν οι ελληνικές ομάδες στο Κύπελλο Ρονκέτι. Τόσο ο Αστέρας Εξαρχείων όσο ο Απόλλωνας Πτολεμαΐδας και ο ΔΑΣΛ ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και μάλιστα από ισραηλινές ομάδες.
66
Με το… αριστερό μπήκαν οι ελληνικές ομάδες στο Κύπελλο Ρονκέτι. Τόσο ο Αστέρας Εξαρχείων όσο ο Απόλλωνας Πτολεμαΐδας και ο ΔΑΣΛ ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και μάλιστα από ισραηλινές ομάδες.
Νιροσόφτ Καρμίλ – Αστέρας Εξαρχείων 68-65
Παρά την αντεπίθεσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Εξαρχείων δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το Ισραήλ. Η Νιροσόφτ Καρμίλ επικράτησε με 68-65 (ημίχρονο 39-26), με την ελληνική ομάδα να έχει παράπονα από τη διαιτησία του Κύπριου Δημητρίου.
Νιροσόφτ Καρμίλ: Γκαλτς 5 (1), Μισράχι 17 (3), Τσιούνοφ 5, Κασιμπόν 6, Μέλβιν 12, Φρεντ 12, Τσόσιτς 11.
Αστέρας Εξαρχείων: Μαλά 2, Βαλέτα 10, Κωστάκη 13 (1), Ρορ 13, Γκόγκου 12 (1), Σιργκέ 15, Μίχου.
Ελιτζούρ Χολόν – Απόλλων Πτολεμαΐδας 65-58
Δεκάλεπτα: 15-17, 37-36, 55-50, 65-58.
Ελιτζούρ Χολόν: Μπραϊλιόφσκι, Σιμιόν 15 (1), Κοματζίνα 8, Γκιμπόν 15 (2), Κίντζερ 2, Ίλιτς 6, Γκαρίβ 19 (1), Σέιτελ.
Απόλλων Πτολεμαΐδας: Παπαδήμα 7, Κιρκοπούλου 5, Πρασσά 12 (2), Διαβολεμένου 10 (2), Τοκμάκη 3 (1), Μπαταούλα 11, Κόλεμαν 10, Μάνιον, Καραμπατσάκη.
Ούτε ο ΔΑΣ Ανω Λιοσίων κατάφερε να βγει νικητής στην τελευταία από τις τρεις αποψινές ελληνο-ισραηλινές μάχες για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ρονκέτι. Η ομάδα των δυτικών προαστείων, σε αγώνα για τον Δ Ομιλο της διοργάνωσης, ηττήθηκε στην έδρα της με 77-71 από τη Ραμάτ Χασαρόν, η οποία προηγήθηκε στο ημίχρονο με 40-30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις




