63

Ο Ζντένεκ Ζέμαν πλήρωσε τελικά το μάρμαρο για την κακή πορεία της Νάπολι στο campionato. Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου ανακοίνωσε την απόλυσή του, η οποία ήλθε ως φυσική συνέπεια των μόλις δύο βαθμών που έχει συγκεντρώσει η Νάπολι στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Την Κυριακή η Νάπολι πήρε το δεύτερο βαθμό της, αλλά η εντός έδρας ισοπαλία με την Περούτζια θεωρήθηκε ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Κατόπιν τούτου αποφασίστηκε η απόλυση του Τσέχου προπονητή και επικρατέστερος αντικαταστάτης του είναι ο Εμιλιάνο Μοντόνικο, ο οποίος έως πέρυσι ήταν προπονητής της Τορίνο, που όμως είχε άσχημη πορεία και υποβιβάστηκε.


Ο Ζντένεκ Ζέμαν είναι ο δεύτερος προπονητής ομάδας της serie A που απολύεται. Την αρχή είχε κάνει ο Μαρσέλο Λίπι, φεύγοντας από την Ίντερ λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters