75

Ο Πανιώνιος μπορεί να μην… του βγήκε σε καλό, ωστόσο ο Μίλινκο Πάντιτς δεν έχει μείνει στα αζήτητα. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Γιουγκοσλάβος άσος αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της Ατλέτικο Μαδρίτης τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Όπως υποστηρίζει η σελίδα της Marca στο Διαδίκτυο, ο Μίλινκο Πάντιτς είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Ατλέτικο, με τα χρώματα της οποίας έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν από το 1995 (είχε πάρει μεταγραφή από τον Πανιώνιο) έως και το 1998. Τότε έφυγε για τη γαλλική Μετς και στη συνέχεια πήγε στον Πανιώνιο, με τον οποίο πήρε «διαζύγιο» πριν τη λήξη της περασμένης περιόδου, είχε δικαστικές περιπέτειες και πλέον έχει μείνει χωρίς ομάδα.


Η Ατλέτικο έχει ήδη πλησιάσει τον Πάντιτς, ο οποίος φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα και, γιατί όχι, στην ομάδα με την οποία είχε κατακτήσει το νταμπλ και της οποίας οι οπαδοί ακόμη τον θυμούνται σαν «ήρωα».

Associated Press