
Λυπάμαι, αλλά παρεξηγήθηκα
Σε παρανόηση των δηλώσεών του από τον Τύπο απέδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, δημοσιεύματα της Δευτέρας, τα οποία τον φέρουν να έχει πει ότι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το μπάσκετ στο εγγύς μέλλον και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.
63
Σε παρανόηση των δηλώσεών του από τον Τύπο απέδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, δημοσιεύματα της Δευτέρας, τα οποία τον φέρουν να έχει πει ότι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το μπάσκετ στο εγγύς μέλλον και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΑ Σπορ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για εικασίες μερίδας του Τύπου, ενώ προσέθεσε ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της, έπειτα από τις δύο ήττες της στη Suproleague.
«Πρόκειται για μυθεύματα και εικασίες των δημοσιογράφων» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν ασχολούμαι με γρίφους. Ορισμένοι παρανόησαν αυτά που είπα και λυπάμαι για τις λάθος εντυπώσεις που δόθηκαν στον κόσμο».
Καταλήγοντας, ο Γιαννακόπουλος εξήγησε ότι πράγματι έγινε κάποια κουβέντα με δημοσιογράφους, αλλά σε φιλικό επίπεδο, και τόνισε ότι σε αυτήν τη συζήτηση ανέφερε ότι «ένας άνθρωπος με 30 χρόνια στο χώρο, κάποια στιγμή, θα αποχωρήσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει την επόμενη ημέρα».
Ερωτηθείς για το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία λαμβάνει μέρος ο Παύλος Γιαννακόπουλος, το απέδωσε στην κακή προετοιμασία που έγινε λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών.
«Η ομάδα έκανε κακή προετοιμασία, με τα δύο μεγάλα ονόματά της, τους Μποντιρόγκα και Ρέμπρατσα, αλλά και τον Ρότζερς να είναι στο Σίδνεϊ μαζί με τον προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Κάθε μέρα θα είναι και καλύτερος. Υπόσχομαι στους οπαδούς της ομάδας ότι ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για τίτλους, περισσότερο από πέρυσι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζον Νόλαν: Πέθανε ο ηθοποιός των Batman
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα


