Ενα… αγόρι για τη Μαντόνα
Η σούπερ σταρ της ποπ Μαντόνα αποκάλυψε σήμερα ότι γνωρίζει ήδη πως το δεύτερο παιδί της, πατέρας του οποίου είναι ο Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, θα είναι αγόρι. Διευκρίνισε όμως ότι δεν πρόκειται να γεννήσει στη Βρετανία.
69
Η σούπερ σταρ της ποπ Μαντόνα αποκάλυψε σήμερα ότι γνωρίζει ήδη πως το δεύτερο παιδί της, πατέρας του οποίου είναι ο Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, θα είναι αγόρι. Διευκρίνισε όμως ότι δεν πρόκειται να γεννήσει στη Βρετανία.
Εχετε πάει σε νοσοκομεία στην Αγγλία; ρώτησε δημοσιογράφος βρετανικού ραδιοσταθμού. Είναι παλαιά και Βικτοριανά. Εμένα μου αρέσει η αποδοτικότητα. Για αυτό, προσέθεσε ότι ο τοκετός θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το σχόλιο προκάλεσε αντιδράσεις στο ιατρικό κατεστημένο της Βρετανίας, αλλά το υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να σχολιάσει. Εκπρόσωπός του δήλωσε μόνο: Ευχόμαστε στη Μαντόνα κάθε καλό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά την Κυριακή λόγω του αγώνα δρόμου
- «Πόσο καλοί είναι οι συμπολίτες σου;»: Από τη Σουηδία ως τις ΗΠΑ, πώς κρίνουμε ηθικά ο ένας τον άλλον
- Ο Φρανσίσκο άλλαξε μάνατζερ και θέλει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως
- Επιβεβαίωση in-Δρομολογείται διεκδίκηση ευρωπαϊκών πόρων από κοινού για ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ
- Γελάμε και κλαίμε για το ίδιο πράγμα: Η Γκισλέιν Μάξγουελ κάνει μαθήματα «γυναικείας ενδυνάμωσης» στη φυλακή
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: 7 προτάσεις για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
- Ενοίκια: Τα SOS και οι παγίδες στη συμπλήρωση του E2 για μηδενισμό του φόρου
- Θεσσαλονίκη: Έρευνα εις βάθος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν η 57χρονη καθηγήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442