38

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την απονομή των βραβείων MTV στο καλύτερο video της χρονιάς. Τις περισσότερες υποψηφιότητες, που έφτασαν τις έξι, συγκέντρωσαν ο ράπερ Eμινεμ και το συγκρότημα N Sync.

Ακολουθούν η Κριστίνα Αγκιλέρα με πέντε υποψηφιότητες και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τέσσερις, όπως αναφέρει το BBC. Στη μάχη των βραβείων του MTV ρίχνονται και τα ροκ συγκροτήματα Red Hot Chili Pepppers και Metallica με πέντε υποψηφιότητες το καθένα.


Μονομάχοι της 7ης Σεπτεμβρίου, ημέρας απονομής των βραβείων, αναμένεται να είναι ο Εμινεμ και το συγκρότημα N Sync, καθώς είναι υποψήφιοι στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες για το καλύτερο video της χρονιάς και για το βραβείο κοινού, με τα τραγούδια The Real Slim Shady και Bye Bye Bye αντίστοιχα.


Εξάλλου, ο Εμινεμ δεν έχει κρύψει την απέχθειά του για τους ποπ τραγουδιστές, καθώς σε στίχο του τραγουδιού του, The Real Slim Shady, λέει: Βαρέθηκα όλα αυτά τα γκρουπάκια από αγοράκια και κοριτσάκια, το μόνο που κάνετε είναι να με ενοχλείτε / Ετσι ο λόγος για τον οποίο στάλθηκα εδώ είναι για να σας καταστρέψω.


Οι δύο μονομάχοι, στην κατηγορία του καλύτερου video της χρονιάς θα συναντήσουν, επίσης, το Californication των Red Hot Chili Peppers, το All The Small Things των
Blink – 182 και το How Does It Feel του Ντι Αντζελο.


Στην κατηγορία του βραβείου κοινού, συνυποψήφιες είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ