
Ολοκληρώνεται το… μοντάρισμα του Παναθηναϊκού
Η ώρα των οριστικών αποφάσεων πλησιάζει για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τα μέχρι τώρα φιλικά της ομάδας. Αυτά που ήθελα να δω, τα έχω δει τόνισε ο προπονητής των πρασίνων, οι οποίοι επιστρέφουν τα μεσάνυχτα στην Αθήνα από τη Γερμανία.
34
Η ώρα των οριστικών αποφάσεων πλησιάζει για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τα μέχρι τώρα φιλικά της ομάδας. Αυτά που ήθελα να δω, τα έχω δει τόνισε ο προπονητής των πρασίνων, οι οποίοι επιστρέφουν τα μεσάνυχτα στην Αθήνα από τη Γερμανία.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας, η οποία θα ολοκληρωθεί πλεόν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Χωρίς να θελήσει να αναφέρει συγκεκριμένες αποφάσεις του, άφησε να εννοηθεί ότι ο στόχος του μονταρίσματος της ομάδας βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του.
Και όπως φάνηκε από τις φιλικές αναμετρήσεις, οι Σάριτς, Φύσσας, Χένρικσεν, Γκούμας, Λυμπερόπουλος και Σιμπνιέφσκι είναι αυτοί που έχουν… καπαρώσει τη θέση τους στην ενδεκάδα.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι τα μεγάλα αστέρια των πρασίνων, ο Σόζα και ο Βλάοβιτς, θα πάρουν τη φανέλα του βασικού, ενώ όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα κάθεται ο Χαλκιάς.
Τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Μπασινάς, Κόλα, Κουτσουρές, Κιάσσος, Καραγκούνης, χωρίς ποτέ να αποκλείεται ο Κριστόφ Βαζέχα.
Το επόμενο φιλικό των πρασίνων έχει προγραμματιστεί για τις 31 του μήνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ οι προπονήσεις ξεκινούν την Τετάρτη, αφού για αύριο ο Αγγελος Αναστασιάδης έδωσε στους παίκτες του ρεπό.
Την ίδια ημέρα ο Στράτος Αποστολάκης θα πάει στο Βουκουρέστι, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Ντιναμό και την Πολόνια Βαρσοβίας, ζευγάρι από το οποίο θα βγει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ελ Νίνιο φέρνει καυτό καλοκαίρι, προειδοποιεί ο ΟΗΕ – Το επόμενο μπορεί να είναι ακόμα θερμότερο
- «Αν πάρουμε το Μουντιάλ θα είμαι φαβορί για την χρυσή μπάλα»
- Baby botox και «περιποίηση βαμπίρ»: Πώς οι αισθητικές θεραπείες έγιναν το νέο φυσιολογικό
- Κυβέρνηση: Χωρίς… πυξίδα στα αχαρτογράφητα νερά του νέου πολιτικού σκηνικού
- Τροχαία: 10 νεκροί στην άσφαλτο κατά τον μήνα Μάιο στην Αττική
- Λίβανος: Ξεκίνησε στις ΗΠΑ ο 4ος γύρος διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ, παρά τις επιθέσεις των IDF στον νότο






