
Υποψηφιότητα για το EURO 2008 θα θέσει η Ρωσία
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2008 ετοιμάζεται να διεκδικήσει η Ρωσία. Η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να καταθέσει πρόταση για την ανάληψη της διοργάνωσης και ζήτησε από τη ρωσική κυβέρνηση να στηρίξει την προσπάθειά της.
34
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2008 ετοιμάζεται να διεκδικήσει η Ρωσία. Η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να καταθέσει πρόταση για την ανάληψη της διοργάνωσης και ζήτησε από τη ρωσική κυβέρνηση να στηρίξει την προσπάθειά της.
Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Ραντιόνοφ υποστήριξε ότι θα έλθει σε επαφή με το Κρεμλίνο και θα υπάρξει πλήρης συνεννόηση για τον καταρτισμό του φακέλου της υποψηφιότητας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερος.
Η ρωσική ομοσπονδία πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τις ενέργειες για την ανάληψη των αγώνων του 2008, μετά τη δήλωση του προέδρου της UEFA Λέναρντ Γιόχανσον ότι οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης έχουν την προτεραιότητα να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.
Για το πρωτάθλημα του 2008 η χώρα μας εξετάζει την περίπτωση να θέσει υποψηφιότητα ανάληψης της διοργάνωσης από κοινού με την Τουρκία. Ωστόσο, μετά την αποτυχία στη διοργάνωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από Ολλανδία και Βέλγιο, έχει παγώσει αυτή η σκέψη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή σήμερα ο 41χρονος – Οι ισχυρισμοί και το σκηνοθετημένο έγκλημα
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»




