
Δύσκολη η πρώτη ημέρα για τον Αγκάσι στο Wimbedon
Παρά το αρχικό ξάφνιασμα από το νεαρό Αμερικανό Τέιλορ Ντεντ, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντρέ Αγκάσι, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-6 σε 6-3 και 6-0, παίρνοντας τελικά τη νίκη, αφού ο αντίπαλός του εγκατέλειψε στο 4-0 του τέταρτου σετ, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
26
Παρά το αρχικό ξάφνιασμα από το νεαρό Αμερικανό Τέιλορ Ντεντ, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντρέ Αγκάσι, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-6 σε 6-3 και 6-0, παίρνοντας τελικά τη νίκη, αφού ο αντίπαλός του εγκατέλειψε στο 4-0 του τέταρτου σετ, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
Από την άλλη πλευρά, η νικήτρια του Roland Garros, Μαίρη Πιρς, δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Νικόλ Πρατ, της οποίας επιβλήθηκε με 6-1, 6-3.
Ο Αγκάσι μίλησε με πολύ καλά λόγια για το μικρό αντίπαλό του, τονίζοντας ταυτόχρονα, όμως, ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να καθιερωθείς. Σίγουρα έχει τις ικανότητες τόσο σωματικά όσο και για ένα δυνατό αγώνα. Εχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, το οποίο είναι καλό σημάδι.
Ο Πιρς όντας σε πολύ καλή κατάσταση, ύστερα από τον πρόσφατο τίτλο, τόνισε: Νιώθω όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό μου αρέσει. Συνειδητοποίησα πάντως ότι το γρασίδι ταιριάζει στο παιχνίδι μου. Στην πραγματικότητα, το κάνει πιο εύκολο και, αν κάνω τα σωστά πράγματα και παίζω έξυπνα, τότε… πρέπει απλά να παίξω το παιχνίδι μου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών

