
Οριστικά στο Σαρλερουά ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας
Οριστικά στο γήπεδο του Σαρλερουά θα διεξαχθεί ο αγώνας Αγγλίας - Γερμανίας στην α φάση του EURO 2000, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι διοργανωτές. Μολονότι είχαν διατυπωθεί έντονες αμφιβολίες για την ασφάλεια που εγγυάται το χωρητικότητας 30.000 θεατών γήπεδο του Σαρλερουά, ακόμα και από τον πρόεδρο της FIFA Σεπ Μπλάτερ, ο αγώνας της 17ης Ιουνίου θα γίνει στη βελγική πόλη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
63
Οριστικά στο γήπεδο του Σαρλερουά θα διεξαχθεί ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας στην α φάση του EURO 2000, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι διοργανωτές. Μολονότι είχαν διατυπωθεί έντονες αμφιβολίες για την ασφάλεια που εγγυάται το χωρητικότητας 30.000 θεατών γήπεδο του Σαρλερουά, ακόμα και από τον πρόεδρο της FIFA Σεπ Μπλάτερ, ο αγώνας της 17ης Ιουνίου θα γίνει στη βελγική πόλη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Ο 14ος αγώνας του προγράμματος τη 17η Ιουνίου θα διεξαχθεί κανονικά στο Σαρλερουά δήλωσε ο διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, Αλέν Κουρτέ.
Η άποψη του τάδε ή του δείνα δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει την άποψή μου. Ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ το Σαρλερουά θα έχουν την ευκαιρία για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι πρόκειται να γίνει προσέθεσε ο Κουρτέ, υπαινισσόμενος τις δηλώσεις του Μπλάτερ.
Ο ορισμός του Σαρλερουά ως τόπου διεξαγωγής του ντέρμπι του α ομίλου είχε θορυβήσει αρκετούς από τους φορείς του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς η πόλη είναι μικρή για να φιλοξενήσει τους δεκάδες χιλιάδες Αγγλους και Γερμανούς φιλάθλους που θα συρρεύσουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι φόβοι εστιάζονται τόσο στην κατάσταση που θα επικρατήσει εντός του σταδίου όσο και εκτός αυτού, όπου αναμένεται να μείνουν χιλιάδες φίλαθλοι, λόγω της μικρής χωρητικότητας που έχει το γήπεδο του Σαρλερουά.
Στο Βέλγιο και την Ολλανδία, συνδιοργανώτριες του EURO 2000, εκτιμάται πως θα φτάσουν 50.000 Αγγλοι και 35.000 Γερμανοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Food and Beverage Sector Bets on Summer Tourism Boom
- Μοσχάτο: Ένας 18χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν με κλεμμένη μηχανή
- Αργεντινή: Φάλαινα σήκωσε στην πλάτη της καγιάκ με δύο επιβάτες – Η ψύχραιμη αντίδρασή τους [βίντεο]
- Σύγκρουση τουριστικού σκάφους με αλιευτικό έξω από τη Μαρίνα Ζέας
- Ο Μοντέρο βγήκε στην καλύτερη πεντάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα
- Ρόμα: Η κρίσιμη μάχη με την UEFA και το στοίχημα των 60 εκατομμυρίων


