
Είναι το ματς της χρονιάς
Αντίθετα με το Γιάννη Κυράστα που βλέπει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως ένα ακόμη παιχνίδι, ο Αλμπέρτο Μπιγκόν ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ του Παναθηναϊκού και των ερυθρολεύκων είναι το ματς της χρονιάς.
26
Αντίθετα με το Γιάννη Κυράστα που βλέπει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως ένα ακόμη παιχνίδι, ο Αλμπέρτο Μπιγκόν ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ του Παναθηναϊκού και των ερυθρολεύκων είναι το ματς της χρονιάς.
Μόνο ένα αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μόνο ένα αποτέλεσμα νομίζω πως θα κρίνει τον πρωταθλητή. Νομίζω ότι ο αγώνας αυτός θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες είναι καλύτερη ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε: Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια πως είμαστε σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε τέτοια ματς. Αυτό που έχω μάθει τόσα χρόνια από το ποδόσφαιρο είναι πως δεν έχει σημασία να είσαι δεύτερος. Ακόμη και αν έχεις καλύτερη ομάδα. Σημασία έχει να είσαι πρώτος.
Ο Αλμπέρτο Μπιγκόν δεν φοβάται κάτι συγκεκριμένο από τον αντίπαλό του, όπως είπε Δεν υπάρχει κάτι που φοβάμαι από τον Παναθηναϊκό. Τον σέβομαι, είναι οργανωμένη ομάδα. Ξέρω πως στο ματς της Κυριακής θα αποδειχθεί ποιος είναι ο καλύτερος. Αν δεν είχαμε τόσους πολλούς τραυματισμούς θα ήμασταν διαφορετικοί. Αν είχα 100% έτοιμους τους Καραπιάλη και Καραταΐδη δεν θα είχα πρόβλημα για να αντικαταστήσω τους Αμανατίδη, Νινιάδη. Αυτοί είναι οι φυσικοί του αντικαταστάτες. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να παίξουν για λίγο χρονικό διάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό
- Food and Beverage Sector Bets on Summer Tourism Boom
- Μοσχάτο: Ένας 18χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν με κλεμμένη μηχανή
- Αργεντινή: Φάλαινα σήκωσε στην πλάτη της καγιάκ με δύο επιβάτες – Η ψύχραιμη αντίδρασή τους [βίντεο]
- Σύγκρουση τουριστικού σκάφους με αλιευτικό έξω από τη Μαρίνα Ζέας
- Ο Μοντέρο βγήκε στην καλύτερη πεντάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα

