26

Το μεγάλο παιχνίδι απουσιάζει από το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, που διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή, όχι όμως και οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Στο Περιστέρι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αρη, αλλά και στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, αναμένεται να γίνουν τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια του Σαββάτου, κυρίως λόγω της βαθμολογικής θέσης των ομάδων που αναμετριούνται. Οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 6μ.μ. όπως και εκείνοι μεταξύ ΑΕΚ – Ηρακλείου, Αμαρουσίου – Εσπέρου.


Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς οποιοδήποτε στραβοπάτημα θα την αφήσει πίσω στη μάχη της κορυφής, ενώ το Μαρούσι αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς, μετά την ήττα του Εσπέρου από τη Δάφνη την Τετάρτη, η ομάδα της Καλλιθέας έχει ελάχιστες πιθανότητες παραμονής και το δίδυμο των ξένων της ετοιμάζεται από τώρα να επιστρέψει στις ΗΠΑ.


Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνουν στις 8μ.μ. (Supersport) Δάφνη και Παναθηναϊκός, ενώ νωρίτερα θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ και Σπόρτιγκ.


Ο τελευταίος αγώνας της 18ης αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή όταν στις 7:15μ.μ. (Supersport) η Νήαρ Ηστ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ