26

Ηρακλής και Ορεστιάδα μπαίνουν στη μάχη της Ευρώπης την Παρασκευή, λαμβάνοντας μέρος στον 5ο και 2ο όμιλο, αντίστοιχα, του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, με στόχο την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Ο Ηρακλής αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για τη Γαλλία, προκειμένου να συμμετάσχει στον προκριματικό όμιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή την τσεχική Οντολένα Βόντα (στις 8 μ.μ.) και το Σάββατο τη γαλλική Αραγκό Ντε Σετ (8 μ.μ.), ενώ η ισραηλινή Μάτε Ασέρ αποσύρθηκε.


Η Ορεστιάδα τις ίδιες μέρες θα υποδεχτεί στη Θράκη τη Μαμέρ του Λουξεμβούργου (Παρασκευή), την ουκρανική Βίνιτσα (Σάββατο) και την τουρκική Εμλάκμπανκ (την Κυριακή). Ολα τα ματς αρχίζουν στις 7 μ.μ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ