
Συμμαχία Sprint και Cisco για e-commerce
Η Sprint και η Cisco Systems παρουσίασαν την Τετάρτη τρία νέα πακέτα λογισμικού, τα οποία έχουν σκοπό να διευκολύνουν το ηλεκτρονικό εμπόριο.
47
Η Sprint και η Cisco Systems παρουσίασαν την Τετάρτη τρία νέα πακέτα λογισμικού, τα οποία έχουν σκοπό να διευκολύνουν το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Στην πραγματικότητα, οι δύο εταιρείες θα παρέχουν τηλεματικές υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες, που επιθυμούν να κάνουν εμπορικές συναλλαγές μέσα στο Internet.
Η Sprint με την Cisco αναλαμβάνουν την υποδομή και την απαιτούμενη υποστήριξη, έναντι φυσικά κάποιου σχετικού συμβολαίου ανάθεσης.
Σε αυτά που παρέχουν, συγκαταλέγονται και ταχύτατες δικτυώσεις (ελάχιστο εύρος ζώνης 128kbps) με συνδέσεις Τ1 και DS3.
Επίσης, θα παρέχονται στους πελάτες τα απαραίτητα μηχανήματα για την παρακολούθηση των συναλλαγών από την έδρα τους, ρυθμισμένα στις εξιδεικευμένες ανάγκες τους. Ο εξοπλισμός αυτός θα είναι της Sprint, ενώ ο router θα είναι της Cisco.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό πριν από τη Χάποελ: Νοκ-άουτ και ο Νιλικίνα
- Ο πραγματικός λογαριασμός του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Το αποτύπωμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ
- Δώρα και ευχές για το Πάσχα από τον Δήμο Αθηναίων σε 3.500 άτομα τρίτης ηλικίας
- Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Ηράκλειο Κρήτης
- Long covid: Μπορεί να κοστίσει στις χώρες του ΟΟΣΑ 116 δισ. ευρώ τον χρόνο την επόμενη δεκαετία
- Το BHMAGAZINO με την ντίβα της όπερας Gaelle Arquez – Το Μ. Σάββατο μαζί με το ΒΗΜΑ



