Ρεβίθια με καραμελωμένα κρεμμύδια
Σερβίρουμε τα όσπρια με τα κρεμμύδια και λουκάνικο γαλοπούλας. Προαιρετικά γαρνίρουμε με έξτρα πιπέρι ή/και θυμάρι.
Σερβίρουμε τα όσπρια με τα κρεμμύδια και λουκάνικο γαλοπούλας. Προαιρετικά γαρνίρουμε με έξτρα πιπέρι ή/και θυμάρι.

Το Foodie του ΒΗΜΑgazino γεύεται το πιο νόστιμο brunch και μοιράζεται μαζί σας τις συνταγές για αβγά Μπενεντίκτ και πανκέικ

Τέλεια πρόταση για σνακ ή για παιδικό πάρτι

Το πιάτο αυτό έχει τις βασικές γεύσεις από ένα παραδοσιακό πιάτο του Βιετνάμ και μαγειρεύεται πολύ γρήγορα .

Το σαλάμι αέρος Κέρκυρας εκτός από γεύση του ώριμου αλλαντικού δίνει άρωμα από το κάπνισμα, το σκόρδο και το πιπέρι
Ενα γευστικό πιάτο κατάλληλο και για όσους είναι vegan.
Η παράδοση θέλει των Φώτων να τρώμε ψαρικά
Πληρώνεις μόλις….212 ευρώ και παίρνεις 50 γραμμάρια γευστικής μαγείας… Είναι η ακριβότερη σοκολάτα στον κόσμο και φτιάχνεται από τη σοκολατοβιομηχανία To’ak, αποκλειστικά από κακάο και ζάχαρη! Ο λόγος της τσουχτερής τιμής της δεν είναι άλλος από την πρώτη ύλη, αφού η σοκολάτα αυτή παράγεται από τα σπάνια κακαόδεντρα του Ισημερινού. Κάθε μπάρα αποτελείται κατά 81% μαύρη […]
Αντί για άγρια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είδος μανιταριού μας αρέσει
Λίγο θα αηδιάσεις, λίγο θα σιχαθείς, λίγο θα τα ξεχάσεις για πάντα
Νόστιμη, πρωτότυπη, εύκολη, χορταστική!
Μια διαφορετική κολοκυθόπιτα με ανθότυρο και μετσοβόνε
Αρωματικός, εξαίσιος και έτοιμος σε 20 λεπτά.
Φτιαγμένο από κουραμπιέδες, ανεβατό, γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο και φιστίκια Αιγίνης
Μια εύκολη, γιορτινή και πρωτότυπη πρόταση για το αγαπημένο κρεατικό. Η μαρινάδα δίνει ένταση και η γλυκανισάτη γεύση της μαραθόριζας δροσιά στο τελικό αποτέλεσμα.
Ευωδιάζει κανέλα, γαρύφαλο και μανταρίνι ενώ το φουντούκι μαζί με την σοκολάτα εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Μια εναλλακτική πρόταση για τα γιορτινά τραπέζια
Το μυστικό βρίσκεται στο αργό βράσιμο του κρέατος μια μέρα πριν. Η πέτσα θωρακίζει το κρέας και το κρατά μαλακό και μετά το ψήσιμο στον φούρνο, ενώ το γλασάρισμα με τη σάλτσα του δίνει μοναδική γεύση.
Συστατικό υλικό των παραδοσιακών μας συνταγών, το «σπασμένο» σιτάρι διεκδικεί το ρόλο του στο γιορτινό τραπέζι.
Είναι νόστιμα, θυμίζουν Χριστούγεννα και μπορούν εύκολα να γίνουν στολίδια για το δέντρο μας, αν κάνουμε προσεκτικά μια μικρή τρύπα στο επάνω μέρος τους, μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο που είναι ακόμη μαλακά.
Μια γευστική πρόταση, ιδανική για δεύτερο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι
Τα μυστικά τους: δεν ανακατεύουμε πολύ τα υλικά, τα πλάθουμε ισομεγέθη, τα ψήνουμε ομοιόμορφα σε προθερμασμένο φούρνο και τα μελώνουμε αμέσως μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο, καθώς είναι ζεστά.
Γίνεται ένας κουραμπιές να έχει μόνο 68 θερμίδες; Κι όμως, γίνεται!
Προσθέτουμε μερικούς κύβους γλυκειάς κρητικής γραβιέρας και απογειώνουμε το πιάτο μας.
Παντρεύουμε φρούτα, ξηρούς καρπούς και λαχανικά και φτιάχνουμε μια πρωτότυπη σαλάτα που ευωδιάζει μυρωδικά και πορτοκάλι
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442