Λαχανοσαλάτα με κολοκύθα και δυόσμο
Ο συνδυασμός του δυόσμου με το λάχανο και την κολοκύθα εντυπωσιάζει γευστικά.
Ο συνδυασμός του δυόσμου με το λάχανο και την κολοκύθα εντυπωσιάζει γευστικά.

Η βάση δεν χρειάζεται ψήσιμο, ενώ, επειδή δεν χρησιμοποιούμε καθόλου κρέμα γάλακτος, μειώνουμε ελαφρώς τα κορεσμένα λιπαρά.

Μια πιρουνιά με λίγη μελιτζάνα, ένα κομματάκι κρέας, φέτα και τηγανητή πατάτα που έχει ποτιστεί στη μελωμένη σάλτσα

Ενα χορτοφαγικό πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνη, σίδηρο, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά

Μια πολίτικης λογικής πίτα, αρχοντική και χορταστική. Το μυστικό είναι να μαγειρευτεί καλά ο κιμάς προτού μπει μέσα στην πίτα.
Χρειάζεται λίγο περισσότερη προετοιμασία αλλά μπορεί να απλοποιηθεί αν χρησιμοποιήσουμε έτοιμα ή κατεψυγμένα ρεβίθια.
Το μυστικό της νοστιμιάς αυτού του πιάτου, που έχει πολύ λίγες θερμίδες, βρίσκεται στον συνδυασμό των μπαχαρικών του.
Μια γρήγορη, γεμάτη βιταμίνες πρόταση για το πρωινό μας.
Η συνταγή γίνεται και με φρέσκες γαρίδες, απλώς αυξάνεται ο χρόνος προετοιμασίας
Η κίτρινη κολοκύθα συνοδεύει εξαίσια και τα ζυμαρικά μας.
Χρησιμοποιούμε κρεμώδη τυριά, αρωματίζουμε με λεμονοθύμαρο και πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης
Φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι το παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει ένα αριστοκρατικό περιβάλλον στην καρδιά του Μέιφερ με δημιουργίες που υπογράφει το νέο τρομερό παιδί της βρετανικής κουζίνας Ολι Νταμπού.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει το ποτό που έχει συνδεθεί με την επισημότητα, τις νίκες και τις επιτυχίες.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει πέντε μοναδικές ιστορίες για το αγαπημένο μας ποτό
Ενα ολοκληρωμένο γεύμα, θρεπτικό και ελαφρύ για κάθε μέρα.
Μια ανοιχτή αλμυρή πίτα σαν τάρτα, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει και γλυκιά.
Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα
Ενα πρωτότυπο και αρωματικό πιάτο.
Μια συνταγή με έντονα τα αγαπημένα στοιχεία των Επτανησίων, το σκόρδο, το πιπέρι και την οξύτητα.
Το Foodie του BHMAgazino παρουσιάζει έναν εύκολο και έξυπνο τρόπο να τρώμε υγιεινά.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει τους πιο «κομψούς» πειρασμούς για κάθε εποχή του χρόνου
Το σκόρδο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του πιάτου. Αν όμως δεν θέλουμε να έχει έντονη μυρωδιά, μπορούμε να ζεματίσουμε το σκόρδο σε καυτό νερό προτού το προσθέσουμε στο φαγητό είτε να χρησιμοποιήσουμε λιγότερες σκελίδες
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει γλυκά σνακ που μπορούν να καταναλωθούν άφοβα ακόμη και καθημερινά.
To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει διαφορετικά είδη κρέατος μαγειρεμένα με πλούσια σάλτσα ντομάτας από διάσημους έλληνες σεφ.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442