Κεφτεδάκια από κατσικάκι με σάλτσα γιαουρτιού
Στον κλασσικό συνδυασμό κατσικίσιου κρέατος και γιαουρτιού, προσθέτουμε άρωμα από δίκταμο.
Στον κλασσικό συνδυασμό κατσικίσιου κρέατος και γιαουρτιού, προσθέτουμε άρωμα από δίκταμο.

Ποιος είπε ότι το ψάρι τρώγεται μόνο με μαχαιροπίρουνο;

Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη ή βούτυρο και δεν μπορείς να σταματήσεις να απολαμβάνεις!

Μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση αυτών των πρωτότυπων γεμιστών, μανιτάρια, πανσέτα καπνιστή για ένταση ή ακόμα και μοσχαρίσιο χτένι μαγειρευτό.

Εύκολο, γρήγορο, δροσιστικό και με ελάχιστες θερμίδες
Πολύ πιθανόν λοιπόν αυτό το εξαίσιο εμβληματικό κρητικό έδεσμα να έχει τις ρίζες του στη Μινωική Εποχή
Η ιδέα για αυτή τη συνταγή προέρχεται από την περίφημη Πάστα Νόρμα της Σικελίας. Η παραλλαγή που δίνουμε είναι πιο ελαφριά επειδή τη μελιτζάνα την ψήνουμε και δεν την τηγανίζουμε.
Ετοιμάζουμε ένα δροσερό γλυκό επιλέγοντας όποια γεύση παγωτού θέλουμε ως γέμιση.
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Ενα υπέροχο πιάτο. Απλό, ελληνικό, πεντανόστιμο.
Το έδεσμα αυτό, που παραδοσιακά σερβίρεται και τον Δεκαπενταύγουστο, έχει πολλές παραλλαγές. Με ή χωρίς φύλλο, με ή χωρίς ντομάτα, με ή χωρίς αλεύρι στη γέμιση. Οι σταθερές πάντως είναι το κολοκύθι, η πατάτα και η χανιώτικη μυζήθρα.
Θα ετοιμάσετε αυτή την εξαίσια σαλάτα πολύ γρήγορα, αν έχετε προετοιμάσει από την προηγούμενη την αλμύρα και το χταπόδι
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο νόστιμη σπιτική μαρμελάδα
Η σπιρτάδα της τυροκαυτερής και της ρόκας συνοδεύει εξαίσια τα καλαμαράκια
Ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι
Η πιο παραδοσιακή εκδοχή αυτού του φαγητού είναι με χόντρο (σπασμένο στάρι). Θέλει όμως περισσότερο χρόνο κι έτσι στη σύγχρονη γρήγορη εκδοχή χρησιμοποιούμε ρύζι, με πολύ καλά γευστικά αποτελέσματα!
Ένα «νεκροταφείο γεύσεων» για όλα εκείνα τα παγωτά που σταμάτησαν να κυκλοφορούν.
Το χαρούπι και η ξινομυζήθρα δίνουν ταυτότητα στα νόστιμα πιτάκια με πολτό από καπνιστές μελιτζάνες.
Ιδανικό ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα με πατάτες, κολοκύθια και γραβιέρα
Χορταστική, δροσερή, πλούσια!
Ένα γλυκόξινο πιάτο που συνδυάζει αρώματα Μεσογείου με ασιατικές αναφορές.
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο εύκολη συνταγή
Θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Πικάντικοι, εξαίσιοι, καλοκαιρινοί- τα τυριά δίνουν στο κολοκύθι μοναδική γεύση.
Η γλυκόξινη σάλτσα κάνει τη διαφορά στην κρύα αυτή σαλάτα. Η σάλτσα ταιριάζει υπέροχα και σε μακαρόνια, σαλάτες βραστές ή ωμές.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442