Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sipsmith x Paul Smith : Όταν η γεύση του premium gin συνάντησε το βρετανικό στιλ

Sipsmith x Paul Smith : Όταν η γεύση του premium gin συνάντησε το βρετανικό στιλ

Δύο εμβληματικές βρετανικές μάρκες έχουν συγκεντρωσεί το αδιάκοπο πάθος τους για την ανώτερη γεύση και καλοφτιαγμένα προιόντα για να κατασκευάσουν ένα μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης του London Dry Gin.

Δύο εμβληματικές βρετανικές μάρκες έχουν συγκεντρωσεί το αδιάκοπο πάθος τους για την ανώτερη γεύση και καλοφτιαγμένα προιόντα για να κατασκευάσουν ένα μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης του London Dry Gin.

Το gin που κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βραβεία

Η εταιρεία Sipsmith πρωτοστατεί εδώ και αρχικά χρόνια με το κλασικό London Dry Gin. Ξεκινώντας το 2009 από τρεις φίλους σε ένα μικρό εργαστήριο Hammersmith, ξεκίνησαν την εταιρεία με σκοπό να φέρουν την αρχική συνταγή και την ποιότητα του αυθεντικού gin στο Λονδίνο.

Η βάση τους στο Λονδίνο είναι το πρώτο αποστακτήριο από το 1820 και η Sipsmith παράγει το διάσημο πνεύμα της χρησιμοποιώντας μάλιστα μόλις τρία αποστακτήρια. Το τζιν τους διαπρέπει χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές στην παραγωγή και την εμφαιάλιωση με τα χαρακτηριστικά και της φροντίδα μια μικρής παρτίδας.

Το London Dry Gin έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει η πρώτη επιλογή για πολλούς λάτρεις των τζιν. Δεν είναι περίεργο που έχουν λάβει περισσότερα από 30 διεθνή βραβεία.

Ο πολύχρωμος και καλοραμμένος κόσμος του Paul Smith

O έτερος «Smith» σε αυτήν την κομψή συνεργασία, είναι ένας από τους κορυφαίους και εξέχοντες σχεδιαστές μόδας της Βρετανίας.

Ο Paul Smith είναι γνωστός για τις δεξιότητές του στο ράψιμο, τα έντονα και πολύχρωμα μοτίβα και τη συνολική κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η μάρκα ξεκίνησε από τον επώνυμο σχεδιαστή, το 1970, όπου εστίασε αποκλειστικά στα ανδρικά ενδύματα.

Σήμερα, η εταιρεία έχει επεκταθεί σε γυναικεία ενδύματα, παιδικά ρούχα, είδη σπιτιού και αξεσουάρ. Ο οίκος Paul Smith εξάγει πλέον σε περισσότερες από 70 χώρες.

Ο Paul Smith συνεχίζει να δημιουργεί σχέδια που περιστρέφονται γύρω από τις αρχικές αρχές του στυλ «κλασικό με ένα twist». Αυτό λειτουργεί τέλεια στη συνεργασία με τη Sipsmith, δίνοντας μια καλλιτεχνική ματιά και ένα νέο ύφος στο κλασικό μπουκάλι τους.

Η απόλυτη συνεργασία

Το μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης έχει «ντυθεί »χρησιμοποιώντας το διάσημο Artist Stripe του Paul Smith, βαμμένο με πολύχρωμα παστέλ χρώματα στο μπροστινό μέρος του μπουκαλιού.

Το μπουκάλι 1 λίτρου εσπεριδοειδών, zesty και τολμηρού Sipsmith London Dry Gin, θα διατίθεται αποκλειστικά στο Selfridges από τις 11 Νοεμβρίου. Με τιμή τις 49,99 λίρες, θα ήταν ένα εξαιρετικό δώρο για όσους εκτιμούν την ποιοτική βρετανική γεύση του αυθεντικού gin!

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024