Κρητικό μέλι εφαρμόζει τη γραφή Braille στις ετικέτες του
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, το κρητικό μέλι Anemelon πραγματοποιεί μία ιδιαίτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, το κρητικό μέλι Anemelon πραγματοποιεί μία ιδιαίτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού.

Η ποδάγρα δεν είναι μια τυχαία ασθένεια: απασχολεί τους γιατρούς εδώ και αιώνες, ενώ έχει επηρεάσει ακόμα και την τέχνη! Εσείς πόσα γνωρίζετε για τη "νόσο των βασιλέων";

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, σύμφωνα με τους ειδικούς. Όταν, μάλιστα, εκτός από θρεπτικό, είναι και νόστιμο, τότε αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για την ημέρα μας!

Τα μπιφτέκια έχουν πλούσιες διατροφικές ιδιότητες. Η συνταγή χωρίς ψωμί ή φρυγανιά είναι ότι πρέπει για δίαιτες.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για διατροφική εμμονή η αίσθηση ότι «μυρίζει» ένα συγκεκριμένο φαγητό
Η Μαρία Σολωμού μπαίνει στην κουζίνα και… μεγαλουργεί, υπό την καθοδήγηση της αγαπημένης ηθοποιού και pastry chef, Άντας Λιβιτσάνου.
Οι παλιοί έτρωγαν ψωμί, τυρί και ελιές για να χορτάσουν, αλλά στις μέρες μας ένα σάντουιτς που σέβεται τον εαυτό του χρειάζεται να έχει λίγη περισσότερη δημιουργικότητα.
H διάσωση της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης, ο σεβασμός στην πρώτη ύλη και η κατανάλωση εποχικών προϊόντων ανήκουν στις βασικές αρχές του οικο-γαστρονομικού αυτού κινήματος.
Η "βιταμίνη του ήλιου", παραδόξως, λείπει από το 60% περίπου των Ελλήνων! Υπάρχουν, ευτυχώς, και άλλοι τρόποι πρόσληψής της.
Ο γνωστός pastry chef από την Αστυπάλαια που έχει διαπρέψει στις κουζίνες επιτυχημένων ελληνικών εστατορικών projects μας προτείνει μια πεντανόστιμη και ανέλπιστα εύκολη συνταγή ενός επιδορπίου που θα αγαπήσουμε: τραγανό apple crumble με σάλτσα αλμυρής καραμέλας!
Ο Έλον Μασκ εγκαινίασε τη δική του τεκίλα
Το lunch break δεν ήταν ποτέ ιδιαιτέρως δημοφιλής τάση ανάμεσα στους εν Ελλάδι εργαζόμενους. Τώρα, η πανδημία τού έχει καταφέρει κι άλλα χτυπήματα, Προς τι τόσος λόγος, όμως, για μια συνήθεια που κατά βάση οι περισσότεροι υποτιμούμε;
Η κουζίνα του Πόντου είναι κατά βάση αγροτική και χαρακτηρίζεται από απλότητα και βαθιά νοστιμιά. Αυτά τα τέσσερα πιάτα θα ενταχθούν με τον εύκολο τρόπο στο μηνιαίο σας διατροφολόγιο γιατί είναι πρωτότυπα, εύγεστα και θρεπτικά.
Σε υγιεινά μα νόστιμα…. πλαίσια «κινήθηκε» σήμερα η κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
Έπιναν κρασί από το πρωί, απολάμβαναν πίτες και ξηρούς καρπούς, ενώ το ψωμί και το λάδι δεν έλειπαν από το τραπέζι τους.
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια θρεπτική και νόστιμη συνταγή
Η επικεφαλής του «Δείπνου Αγάπης» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την προσφορά της οργάνωσης και των μελών του.
Τι χρειαζόμαστε τους μήνες του χειμώνα
Με μια γλυκιά συνταγή ξεκίνησε την εβδομάδα στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο Απόστολος Ρουβάς
Γνωστοί σεφ προτείνουν μέσω του in.gr εντυπωσιακές συνταγές
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη βοήθεια του ΣΕΦ Άνταμ Κοντοβά μαγείρεψε τηγανιτό κοτόπουλο με γιαούρτι και καυτερή σάλτα
To αμερικάνικο αυτό food documentary του Netflix είναι ένας τρόπος να ταξιδέψουμε στην διάρκεια του δεύτερου lockdown, αλλά και να μπούμε με όρεξη στην κουζίνα μας.
Ένα διαφορετικό γιουβέτσι για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.
Οταν η μαγείρισσα έχει πολλές δουλειές, όταν έχουν προηγηθεί διατροφικές υπερβολές καταφεύγει σε αυτή τη χορταστική πατατοσαλάτα.
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442