
Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην κακή άμυνα και τους πολλούς πόντους που δέχθηκε στον αιφνιδιασμό.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Βαλένθια με 91-87 στο «Telekom Center», έτσι οι δύο ομάδες θα παίξουν τουλάχιστον ένα ακόμα παιχνίδι.
Ο Χρήστος Σερέλης, που αντικατέστησε τον Εργκίν Αταμάν ο οποίος αποβλήθηκε, μίλησε μετά το ματς τονίζοντας πως η άμυνα των Πράσινων ήταν κακή, ενώ στάθηκε και στην αυτοπεποίθηση που βρήκαν οι Ισπανοί.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:
«Είναι φανερό πως δεν παίξαμε καλή άμυνα, δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και από τις μεταβάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μετά απέκτησε η Βαλένθια αυτοπεποίθηση και σούταρε με πολύ καλά ποσοστά. Η transition άμυνά μας ήταν το νούμερο ένα αλλά και η άμυνά μας στο pick n roll είναι το δεύτερο».
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς


