Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Μαρόκου ο Ρεγκραγκί
«Βόμβα» στην Εθνική Μαρόκου, αφού λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ, ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί, δήλωσε την παραίτησή του.
Με νέο προπονητή θα πάει, όπως όλα δείχνουν, στο προσεχές Μουντιάλ το Μαρόκο! Και αυτό γιατί ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, παραιτήθηκε από το τιμόνι της Εθνικής ομάδας.
Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν την έκανε δεκτή, ωστόσο πρόκειται για μία είδηση-βόμβα λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.
Και λίγες εβδομάδες μετά την αποτυχία του Μαρόκου να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής μέσα στην έδρα του, με τη Σενεγάλη να σηκώνει την κούπα στα πέναλτι.
Με τον Ρεγκραγκί στον πάγκο του το Μαρόκο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ και τερμάτισε στην τέταρτη θέση μετά την ήττα από την Κροατία στον μικρό τελικό.
- Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Μαρόκου ο Ρεγκραγκί
- Μιχαήλ Άγγελος: Χαμένο σκίτσο πωλήθηκε σε δημοπρασία του Christie’s για 27 εκατομμύρια δολάρια – Πώς βρέθηκε
- Πρωτοβουλία Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Αγωγή του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε πρόεδρο ΚΑΕ
- Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης – Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών
- Κικίλιας: Το Λιμενικό έχει διασώσει χιλιάδες ζωές – Θα χυθεί άπλετο φως στην τραγωδία της Χίου

