
Νίκολιτς: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ»
Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ Μπερ Σεβά με 1-0, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Η ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και έκανε βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Ο Μάρκο Νίκολιτς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε για τη νίκη της Ένωσης και τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε σκοράρει περισσότερα γκολ, ενόψει της ρεβάνς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Πολύ καλή η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν δεχθήκαμε γκολ, ξανά 1-0 όπως και κόντρα στην Ομόνοια. Δύσκολο το πρώτο επίσημο παιχνίδι και ειδικά με τέτοιο καιρό. Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν βάλαμε περισσότερα γκολ, θα έπρεπε έχουμε προβάδισμα με τρία ή τέσσερα γκολ, δεν είδα κάποια μεγάλη ευκαιρία από την Μπερ Σεβά. Δεν έχει κριθεί τίποτα, πάμε για το επόμενο παιχνίδι.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας ώθησαν σήμερα. Το δεύτερο ημίχρονό μας ήταν πολύ καλύτερο. Είναι λογικό στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Δεν ξέρω πώς να έχουμε τέτοια κλήρωση στον δεύτερο προκριματικό, αλλά πρέπει να παίξουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, καλύτερες επιλογές και καλό τρανζίσιον. Μας βοήθησε πολύ το ημίχρονο», είπε αναλυτικά.
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος

