Δεύτερο φιλικό για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Σχήματα και παίκτες θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς (19/7, 18:00).
Μετά την ήττα από τον Άγιαξ στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού κατά το οποίο πάντως άφησε θετικές εντυπώσεις, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (19/7, 18:00 – Open) την κυπελλούχο Ολλανδίας, Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στο δεύτερο -επίσης δυνατό- φιλικό της προετοιμασίας του.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά διαφορετικά πράγματα -και πρόσωπα- στο συγκεκριμένο παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού οι δύο ομάδες αποφάσισαν να μην παίξουν το κλασικό φορμάτ των δύο 45λεπτων, αλλά αντίθετα να αγωνιστούν σε τέσσερα μισάωρα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Ζαλτμπόμελ και ο Ρουμάνος τεχνικός θα μπορέσει να δει αγωνιζόμενο ουσιαστικά ολόκληρο το ρόστερ που έχει μαζί του στην Ολλανδία, με μοναδικη εξαίρεση τον Λούκα Ιβανούσετς που συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Open, σε live streaming από το tvopen.gr, καθώς και το επίσημο κανάλι του Open στο YouTube.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.