
Τροχαίο με ένα νεκρό στην Καλλιθέα τα ξημερώματα
Ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε σταθμευμένο φορτηγό.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Καλλιθέας.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 02:00 στη Λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο φορτηγό στην άκρη του δρόμου.
Ο οδηγός φορούσε το προβλεπόμενο κράνος, ωστόσο ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο, όπως και η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον άτυχο άνδρα από τα συντρίμμια, όμως οι διασώστες διαπίστωσαν απλά το θάνατο του οδηγού.
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας από μοτοποδήλατο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην Καλλιθέα Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 8, 2025
Η Τροχαία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσει για ποιο λόγο έχασε τον έλεγχο ο οδηγός της μηχανής.
Επίσης, οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν αν στο τροχαίο δυστύχημα εμπλέκεται και κάποιο άλλο όχημα.
- «Καλή πίστη» από Ιράν και ΗΠΑ ζητά ο Γκουτέρες ώστε να κινηθούν προς μια «διαρκή και συνολική συμφωνία»
- Artemis II: Συγχαρητήρια Τραμπ στους αστροναύτες και υπόσχεση για τον πλανήτη Αρη
- Δυτική Οχθη: Ανησυχούν οι Παλαιστίνιοι για την έγκριση ανοικοδόμησης άλλων 34 οικισμών από το Ισραήλ
- Λίβανος: «Ερευνα σε βάθος» απαιτεί η Ινδονησία για τον θάνατο 3 κυανοκράνων της
- Μέση Ανατολή: Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones σε «αρκετές» χώρες, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
