
Οι Ιταλοί «στέλνουν» τον Βιλντόζα στην Βίρτους
Ο Λούκα Βιλντόζα είναι έτοιμος να αλλάξει για μια ακόμη φορά φανέλα στην καριέρα του
Στην Ιταλία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Βιλντόσα. Ο Αργεντινός γκαρντ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με την ομάδα από την Μπολόνια. «Σύντομα στη Βίρτους» γράφουν οι γείτονες.
Όπερ σημαίνει; Προφανώς τίτλοι τέλους στη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν ο Αργεντινός γκαρντ είχε 3,6 πόντους, 2,6 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ μέσο όρο ανά ματς στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 4,8 πόντους, 2,7 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ σε 17,7 λεπτά, σουτάροντας με 36,8% στα τρίποντα. Αριθμοί που δεν λες ακριβώς ότι δικαίωσαν την επιλογή των Ερυθρόλευκων να τον υπογράψουν πέρσι τέτοια εποχή.
Για να παρουσιάζεται βέβαια ως προχωρημένη η μετακίνησή του στη Βίρτους, αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό για τη λύση του συμβολαίου του, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει για δύο έτη.
- Ποιος είναι ο Σταύρος Φλώρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο Survivor
- Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Το Fast & Furious μπαίνει με «σπασμένα φρένα» στη μικρή οθόνη
- Νέα εποχή στις κυβερνοεπιθέσεις – Χάκερ χρησιμοποίησαν ΑΙ για να βρουν κρίσιμο κενό ασφάλειας
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας


