
«Ο Κλοπ έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα»
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό της Ρόμα!
Δημοσίευμα-βόμβα στην Ιταλία από την εφημερίδα «Stampa», η οποία σε ρεπορτάζ της αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Ρόμα έχει συμφωνήσει με τον Γιούργκεν Κλοπ, ώστε ο Γερμανός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «τζιαλορόσι» ενόψει της νέας σεζόν.
Συγκεκριμένα, το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως στις 18 Μαΐου οι Ρωμαίοι τα βρήκαν με τον Γερμανό τεχνικό και έθεσαν ως στόχο να «ανεβάσουν» την ομάδα στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας είναι αποφασισμένος να ξοδέψει και πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να προσφέρει στον σπουδαίο τεχνικό όσα «υλικά» χρειάζεται για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.
Τι λένε στην Ιταλία για Κλοπ και Ρόμα
La bomba de ‘@LaStampa‘: «#Klopp ha detto sì alla @OfficialASRoma» – #ASRoma #Roma https://t.co/p4Vc7vQUMY
— PianetaMilan.it (@PianetaMilan) May 20, 2025
Να σημειωθεί πως, ο Κλοπ, μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2024, ανέλαβε τη θέση του επικεφαλή ποδοσφαίρου των ομάδων που ανήκουν στη Red Bull, ενώ το όνομά του συνδέθηκε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν αυτή συμφωνήσει με τον Τσάμπι Αλόνσο.
- Μεσσηνία: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Χριστίνας Εξαρχουλέα – Καταζητείται ο σύζυγός της
- Ερωτηματικά για την πρωτοφανή καθυστέρηση στους ορισμούς των διαιτητών της Super League
- Με τεχνητή νοημοσύνη και νέες τεχνολογίες η ΑΑΔΕ στοχεύει στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών
- Ντόναλντ Τραμπ: «Σκοτώσαμε το Νο2 στην ιεραρχία του ISIS»
- Κοζάνη: Μυστήριο η εξαφάνιση 78χρονου – «Είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε»
- Champions League: Το… τοπίο με τους αντιπάλους της ομάδας (Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ;) που θα τερματίσει στη 2η θέση
