
Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Λαμπρούση
Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του, αποχαιρέτησε την Τζίνα Λαμπρούση από τους «ερυθρολεύκους» και την ευχαρίστησε για την προσφορά της στους Πειραιώτες.
Με ανάρτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε την Τζίνα Λαμπρούση για την προσφορά της στους «Πειραιώτες».
Η 32χρονη διεθνής κεντρικός αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους», ύστερα από δύο θητείες και συνολικά δεκαετή παρουσία.
Η Λαμπρούση φεύγει από την ομάδα του Πειραιά, έχοντας κατακτήσει το τρεμπλ, ενώ ήταν βασικό στέλεχός της στο μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει κατακτήσει ελληνική ομάδα, το Challenge Cup μέσα στην Προύσα επί της Μπουγιούκσεχιρ (2018).
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση.
Η Τζίνα «κλείνει» τη δεύτερη «θητεία» της με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον πιο ιδανικό τρόπο: ως αρχηγός, με τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup), στην ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων μας.
Τζίνα, σε ευχαριστούμε! Θα είσαι πάντα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του Θρύλου. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου».
- Πρόκληση Ακάρ για την Κύπρο: Όσοι κάνουν όνειρα για Πάσχα… θα ζήσουν το τελευταίο τους
- «Ένα παγκόσμιο σύμβολο στη γενέτειρά του»
- Πανδημία με κοινωνικό στίγμα η παχυσαρκία
- Πάσχα: Τι ισχύει για τις αργίες – Πώς αμείβονται
- Monsieur Minimal, εξέλιξη κι ένας διαφορετικός Μουσικός Δείπνος
- Σπυρίδων Τρικούπης: Τα ωραιότερα ποιήματά του




