Γιάρεμτσουκ: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας»
Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά και για τις δικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ μίλησε στην Cosmote για το παιχνίδι με την Ένωση, τονίζοντας πως αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους Πειραιώτες, ενώ στάθηκε και στις δικές του εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια.
Οι δηλώσεις του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ:
Για το ματς με την ΑΕΚ: «Σίγουρα αποτελεί πολύ μεγάλο κίνητρο. Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη στο γήπεδο μας, μπροστά στους οπαδούς μας και απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι τρελό, αλλά να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».
Για την δική του πολύ καλή απόδοση το τελευταίο διάστημα: «Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Απλά κάνω την δουλειά μου. Δουλεύω κάθε μέρα και από την αρχή δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα ήθελα να είχα σκοράρει περισσότερο πριν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει τα πάνω του και τα κάτω του.
Κάποιες φορές είσαι πολύ καλός, κάποιες άλλες έχεις λιγότερη αυτοπεποίθηση. Εγώ ελπίζω να διατηρήσω αυτή την καλή φόρμα και να βοηθάω την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός επιθετικός του Ολυμπιακού.
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για το δυναμικό stretching
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»



