Ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα το τμήμα πόλο ανδρών, επιστρέφει στη «μάχη» της Ευρώπης, την Τετάρτη (2/4, 21:00) το βράδυ.
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν με μοναδικό στόχο τη νίκη την Γιαντράν Σπλιτ, την οποία υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, σε ένα κρίσιμο ματς για την 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.
Φουντούλης ενόψει του Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ: «Πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες από εδώ και πέρα»
Δηλώσεις ενόψει της αποψινής αναμέτρησης έκαναν ο προπονητής των Πειραιωτών, Χέρβο Κόλιανιν, αλλά και ο Γιάννης Φουντούλης. Αναλυτικά όσα είπαν:
Χέρβο Κόλιανιν: «Μετά την ήττα στη Μασσαλία, δεν εξαρτόμαστε μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα για να προκριθούμε. Είμαστε, όμως, συγκεντρωμένοι μόνο στον εαυτό μας και θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Παρά τα προβλήματα που μας ακολουθούν, νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Καλός ο αντίπαλος, ομάδα που παίζει καλό πόλο, με αρκετούς εξαιρετικούς παίκτες. Δεν μας μένει τίποτα άλλο από τη νίκη και αυτή την επιθυμία πρέπει να τη δείξουμε και μέσα στο νερό».
Γιάννης Φουντούλης : «Με τις εμφανίσεις μας στα τελευταία δύο παιχνίδια στο Champions League έχουμε φέρει τον εαυτό μας σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά στην πρόκριση, καθώς δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς πλέον. Πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες από εδώ και πέρα. Αύριο, στην έδρα μας, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την πρώτη νίκη και να κάνουμε το πρώτο βήμα προς τον στόχο αυτό.
Η Γιαντράν είναι μια πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει όλη τη χρονιά ότι είναι ανταγωνιστική. Παρόλο που έχει λίγες πιθανότητες πρόκρισης, είμαι σίγουρος, ότι θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη. Βασίζεται πάρα πολύ στον Μάρκο Μπίγιατς, που όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι. Είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να αγωνιστούμε με πολλή ενέργεια, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως έγινε και με τη Νόβι. Και, στο τέλος, να πανηγυρίσουμε μαζί μια σημαντική νίκη».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.