Σφαιρόπουλος: «Ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν θα έχουμε σέντερ στη διάθεσή μας»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο δεν θα έχει στη διάθεσή του κάποιον σέντερ.
Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να επιβληθεί της Μέγκα με 81-72 παραμένοντας στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Euroleague με τον Ολυμπιακό για την 30η αγωνιστική.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς με τους Πειραιώτες, αναφέροντας πως είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ενώ στάθηκε στις απουσίες που υπάρχουν στη θέση του σέντερ.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
«Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα, άλλωστε είναι πρώτοι στη Euroleague, ενώ εμείς δεν θα έχουμε σέντερ στη διάθεσή μας. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα».
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης

