
Φαν Ντάικ: «Δεν έχω ιδέα αν θα ανανεώσω»
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι δεν έχει ιδέα αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους».
O Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ, έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία οι «κόκκινοι» γνώρισαν τον αποκλεισμό στη φάση των «16» του Champions League.
Ο Ολλανδός αμυντικός, τόνισε ότι δεν έχει ιδέα αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του, σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει πρόοδο στις συζητήσεις με τη Λίβερπουλ. Ανέφερε επίσης, ότι πιθανά δημοσιεύματα για ανανέωση του στόπερ με τους «κόκκινους», είναι ψεύτικα.
Προς το παρόν, θα συγκεντρωθεί στις επόμενες 10 αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως έγινε γνωστό από τις δηλώσεις του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Ντάικ
«Δεν έχω ιδέα (αν θα ανανεώσω). Ειλικρινά. Δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Δεν βρίσκεται κάτι σε αναμονή. Τίποτα δεν είναι σε αναμονή. Απλά συνεχίζω να λέω το ίδιο πράγμα. Ακούστε, υπάρχουν 10 παιχνίδια για το τέλος και έχω επικεντρωθεί σε αυτό. Αν υπάρξουν νέα, θα τα μάθετε.
Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν κάποιες συζητήσεις στο παρασκήνιο, αλλά μέχρι εκεί. Προς το παρόν, δεν ξέρω καν τι θα συμβεί του χρόνου. Αν κάποιος λέει ότι ξέρει, σας λέει ψέματα κατάμουτρα».
- Hampstead hoax: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για παιδοφιλία αλλά ήταν ψέμα – Η υπόθεση που δίχασε το διαδίκτυο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Όχι άλλο πόλεμο! Όταν η πολεμική ειδησεογραφία μάς κάνει τα νεύρα κουρέλια
- Νέες απειλές Τραμπ: «Θα καταστραφεί όποιο πλοίο πλησιάσει»
- Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν είναι σεξοβόμβα – «Κανόνας η ταπείνωση της γυναίκας»






