Αποχώρησαν Μαρσιάλ και Ντάνι Γκαρθία
Ο Αλμέιδα επέλεξε «ανέτοιμο» τον Μαρσιάλ. Ο Γκαρθία ξεκίνησε σε τρίτο ντέρμπι σε μια εβδομάδα. Και οι δύο αποχώρησαν με μυϊκούς τραυματισμούς πριν την ανάπαυλα
Από μια απώλεια για ΑΕΚ και Ολυμπιακό ως τα μισά του δρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση είχε τον Άντονι Μαρσιάλ να αποχωρεί στο 36′, ενώ ο κυπελλούχος Ευρώπης έχασε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου τον Ντάνι Γκαρθία. Και οι δύο χτυπημένοι από μυϊκούς τραυματισμούς.
Ο Γάλλος της ΑΕΚ είχε να αγωνιστεί από τις 9/2 (το 5-0 με τον Πανσερραϊκό) και όπως αποδείχθηκε ο Αλμέιδα τον εμπιστεύτηκε απόψε χωρίς να είναι σίγουρος ότι ο άλλοτε άσος της Γιουνάιτεντ είναι στο 100%. Εξ ου και η αποχώρηση του με έναν τρόπο που παραπέμπει σε μια ακόμη θλάση. Τη θέση του πήρε ο Κοϊτά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.
Και ο Ισπανός του Ολυμπιακού όμως κάπως έτσι την πάτησε. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει. Να μην εξαιρεί τον συμπατριώτη του από το γνωστό rotation σε εβδομάδα με τρία ντέρμπι. Έπαιξε 90λεπτα με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ την Τετάρτη το «μουστάκι» πρόσθεσε άλλα 73΄.
Προφανώς η επιβάρυνση με ένα ακόμη ημίχρονο με ένταση και πολλές μονομαχίες έφερε και τη δική του αποχώρηση. Με έναν τρόπο που παραπέμπει αλά Μαρσιάλ σε θλάση.
- Η Charli xcx είναι μία από εμάς – «Έχω πάθει νευρικό κλονισμό καπνίζοντας ένα εκατομμύριο τσιγάρα»
- Οι 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… Πειραιά τη Λιβαδειά (pics)
- Ηράκλειο: Καρέ – καρέ η παράσυρση της 52χρονης από φορτηγό στο Γιόφυρο
- Ολυμπιακός – Β-Κ 46 39-30: Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τους Πειραιώτες!
- «Θέλω να μάθω τι έκανε στην κόρη μας»: Η Ζιζέλ Πελικό σχεδιάζει να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της στη φυλακή
- Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν… αστειεύεται – «Άργησες; Θα πληρώσεις και θα κάνεις και δουλειές»




