Ο Ολυμπιακός είχε καλή ευκαιρία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Λουίς Πάλμα έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστέρα κι έβγαλε ωραία σέντρρα στην περιοχή της Ένωσης.
Ο Μπάμπης Κωστούλας έπιασε ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι, στο 27′.
Ήταν η δεύτερη καλή ευκαιρία των πειραιωτών στο ματς.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.
Θύμα μιας ωραίας φάρσας έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρώμη, όπου οι διοργανωτές του Italian Open τον… έπεισαν πως έσπασε ένα αρχαίο κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας!
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια ιστορικής σημασίας ανταλλαγή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.