Πλήγμα στην Ίντερ: Νοκ-άουτ ο Ζόμερ
Ένα κάταγμα στον αντίχειρα βγάζει εκτός δράσης τον Γιάν Ζόμερ που χάνει το ντέρμπι κορυφής στην Serie A μεταξύ Ίντερ και Νάπολι αλλά και τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Champions League
Πλήγμα για την Ίντερ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν συνιστά ο τραυματισμός του Γιαν Ζόμερ. Ο βασικός τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ιταλίας υπέστη κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα και θα χρειαστεί να μείνει ένα διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, αν και οι «νερατζούρι» δεν έχουν δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ελβετός γκολκίπερ θα χάσει σίγουρα το ματς του προσεχούς Σαββάτου (22/2) με την Τζένοα, αλλά το ζήτημα είναι αν θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα κρίσιμα ματς.
Η Ιντερ υποδέχεται την επόμενη Τρίτη (25/2) τη Λάτσιο στα προημιτελικά του κυπέλλου, την Κυριακή 2/3 έχει το ντέρμπι κορυφής της Serie A με τη Νάπολι και ακολούθως τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Champions League, με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός αύριο (Αϊντχόφεν ή Φέγενορντ).
Για το διάστημα της απουσίας του Ζόμερ, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο 26χρονος Ισπανός Γιόσεπ Μαρτίνεθ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Τζένοα και μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά, σε έναν αγώνα κυπέλλου με την Ουντινέζε.
Τα νούμερά του
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαν Ζόμερ έχει πραγματοποιήσει 78 συμμετοχές με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, έχοντας κρατήσει 44 φορές ανέπαφη την εστία του. Συνολικά στην καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων έχει 737 ματς, στα οποία έχει κρατήσει 254 φορές το «μηδέν». Εχει αγωνιστεί επίσης σε 94 αναμετρήσεις με την εθνική ομάδα της Ελβετίας.
- Αναστάτωση στον Πειραιά: Ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο λόγω βλάβης – Το προσέδεσαν ρυμουλκά
- Παναθηναϊκός: Φτάνει στην Αθήνα μέσα στην ημέρα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
- Διάσκεψη Μονάχου: «Μας έτεινε το χέρι αντί να μας ρίξει γροθιά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε» – Δεν έπεισε ο Ρούμπιο
- Κατάκολο: Ειδικό συνεργείο για την απομάκρυνση του βράχου που αποκολλήθηκε – Εκκενώθηκαν δέκα κατοικίες
- Καίτη Γαρμπή: «Έχει ωραίες φωνές, αλλά για τη συνθήκη της Eurovision θα είναι πάρα πολύ καλός ο Akylas»
- Ανδρουλάκης σε ΚΟΕΣ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να τελειώσουμε οριστικά με το «επιτελικό κράτος»


